tot revisal
Re: tot revisal
Da, asa e. Va multumesc mult, puteam sa incerc pana maine ca nu as fi reusit fara voi.incerc acum sa-l trimit
Deci ai incarcat fisierul XML in programul ReviSal (offline) pus la dispozitie de ITM -> ai validat fisierul -> ti s-a creat fisierul RCS -> te-ai autentificat online aici https://reges.inspectiamuncii.ro/Cont/A ... riRegistre -> ai apasat pe imaginea cu "dosarul galben" -> ai selectat fisirul RVS -> ai apasat "prealuare registru" -> si aici ti-a dat mesajul "Formatul fisierului este invalid Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract"?
(vad ca deja am intarziat un pic cu intrebarea
)
(vad ca deja am intarziat un pic cu intrebarea

da, acestia sunt pasii parcursi eronat de mine, din fericire cu ajutorul vostru am gasit solutia.Va multumesc
In versiunea aceasta dupa transmitere nu mai avem acces la vizualizarea datelor transmise?
Ba da. Da un click pe randul in care iti apare fisierul atasat si numarul de inregistrare si ti se deschide o fereastra in care iti apar cateva informatii, din pacate nu iti apar informatiile legate de salarii (pentru moment, cine stie poate o sa ne lasa sa ne si verificam).
Ce credeti ca scrie pe prima pagina de aplicatii utile a itmbrasov.ro ?
"Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online."

"Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online."

Marian Apetre

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Sau poate ne urmăresc pe forum întrebările pe această temă și s-au gândit să ne dea o mână de ajutor.Ce drăguți,nu? 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!