Tot probleme cu REVISAL
Tot probleme cu REVISAL
am patit si eu cu noul REVISAL o problema asemanatoare.Am vrut sa transmit un CIM si nu am putut sa ma autentific pe HG 500,imi spunea ca parola este gresita.In vechiul Revisal online ma autentificam dar nu puteam transmite.Am sunat la cei de la ITM si mi-au spus ca trebuie sa merg la ei cu datele pe discheta asa se face prima transmitere pt ca sunt probleme cu programul dar m-au asigurat ca apoi voi putea intra pe noua versiune.Se pare ca totusi nu merge acest program nu pot sa ma autentific.A mai intampinat cineva situatia aceasta?
Re: Tot probleme cu REVISAL
Se pare ca nu citesti postarile de pe forum, deoarece au patit si altii.
Vezi aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... ola#p94363
Despre parerea deschiderii unui nou topic, citeste aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... pic#p92983

Vezi aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... ola#p94363
Despre parerea deschiderii unui nou topic, citeste aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... pic#p92983
Se pare ca este fenomen de masa imposibilitatea de a se realiza autentificarea pe prg. conf. HG 500 !
Sugerez- asa am procedat eu- sa scrieti un mail pe adresa oficiala a ITM-ului judetean, cu fisierul Revisal in format rvs !!! atasat, adica in varianta hg 500 .
Veti primi raspuns cu nr. de inregistrare ,data etc. Cel putin la ITM Brasov asa se intampla.
Sugerez- asa am procedat eu- sa scrieti un mail pe adresa oficiala a ITM-ului judetean, cu fisierul Revisal in format rvs !!! atasat, adica in varianta hg 500 .
Veti primi raspuns cu nr. de inregistrare ,data etc. Cel putin la ITM Brasov asa se intampla.
La ITM Dambovita le place sa ne vada fata asa ca trebuie sa mergem la ei de fiecare data cand avem modificari in Revisal.
Ei pot transmite pe HG5oo noi nu.Ce inseamna asta?
Le-am trimis mail si nu s-au obosit sa-mi raspunda.
Ei pot transmite pe HG5oo noi nu.Ce inseamna asta?
Le-am trimis mail si nu s-au obosit sa-mi raspunda.

Vreau sa depun revisalul pe hg 500, dar nu stiu daca trebuie sa depun cu toti angajatii sau doar cu modificarile survenite. Stie cineva daca baza de date este transmisa automat de ei din cel vechi in cel nou si de ce nu se mai pot vizualiza contractele ca in celalalt?
Scuze, dar s-a discutat aceasta problema (si nu o singura data), precum s-a mentionat atat pe blog, cat si pe tutorial, din cate stiu, adica se preiau toti angjatii si nu doar pe cei la care a avut loc modificare (asta pentru a nu se dubla contractele).
Noul ReviSal conform HG.500/2011, trebuie sa-l iei la fel cum ai facut in 2007 conform HG.161/2006, adica incepi de la inceput cu situatia pe care il ai la 01.08.2011 (iar atunci ai creat situatia pe care l-ai avut la 01.01.2007).
Pe "celalalt" poti vizualiza mai departe situatia exista pana la un moment dat, deci nu se vor importa in cel nou.
Noul ReviSal conform HG.500/2011, trebuie sa-l iei la fel cum ai facut in 2007 conform HG.161/2006, adica incepi de la inceput cu situatia pe care il ai la 01.08.2011 (iar atunci ai creat situatia pe care l-ai avut la 01.01.2007).
Pe "celalalt" poti vizualiza mai departe situatia exista pana la un moment dat, deci nu se vor importa in cel nou.
Dupa transmiterea a doua contracte de munca la aceeasi societate,in date diferite,pe noul site,la vizualizarea datelor preluate,la fiecare transmitere imi apar toti salariatii(la ambele transmiteri).
E oare corect?
Nu cumva se dubleaza contractele?
E oare corect?
Nu cumva se dubleaza contractele?
Chiar asta este esenta. Daca de fiecare data trimiti toti angajatii nu ai cum sa dublezi. Gandestete ca la D.112, la fiecare rectificativa trimiti totul din nou, adica datele din declaratia initiala "dispar" si apar noile informatii.
Astfel, tu intotdeauna trimiti totata situatia exista la acel moment, astfel doar daca in fisierul atasat ai introdus de doua ori acelasi contract ar aparea dublat.
Astfel, tu intotdeauna trimiti totata situatia exista la acel moment, astfel doar daca in fisierul atasat ai introdus de doua ori acelasi contract ar aparea dublat.
In Revisalul din Saga, la coloana ''COR'' se trec codurile noi conform Ordinului 1832/08.08.2011, sau le lasam pe cele vechi
in lege se specifica faptul ca, cele doua clasificari vor fi utilizate in paralel pana la 31.12.2011
multumesc
in lege se specifica faptul ca, cele doua clasificari vor fi utilizate in paralel pana la 31.12.2011
multumesc
Eu zic sa le treci cele care au fost si pana acum, care apar si pe "server 161", dupa prima transmitere poti sa le actualizezi, normal retrimiti din nou fisierul.