- de ce in fluturasi nu apar procentele de la sporuri ci doar sumele ? (am avut probleme cu salariatii care vor sa stie si procentele, nu doar sumele )
- de ce in fluturasi nu apar si zilele de concediu de odihna ?
- de ce nu putem configura modul de calcul al concediilor de adihna ? ( in prezent nu se ia in calcul decat salariul de baza . Ar trebui modificat programul astfel incat fiecare utilizator sa-si aleaga ce sporuri cu caracter permanent vor fi luate la calculul sumei pentru concediu de odihna . Se stie ca salariatul pe perioada concediului de odihna beneficiaza de toate sporurile cu caracter permanent conform ART.145 din legea 53/2003 -CODUL MUNCII. Exemplu de sporuri cu caracter permanent : indemnizatie de conducere, salariu de merit , spor vechime , etc. )
- de ce nu putem configura modul de calcul al orelor suplimentare, sau orelor de noapte ? ( in prezent programul la calculul orelor suplimentare si orelor de noapte i-a in calcul doar salariul de baza . Conform Ordonantei 115/2004, art.6,alin.3,art.7,alin1, din salariul de baza fac parte urmatoarele sporuri : indemnizatia de conducere, salariul de merit .)
- De ce nu putem configura un spor sa zicem PRIMA 2% ( se acorda pentru salariatii cu rezultate deosebite si se calculeaza un procent de maxim 2% la salariu tarifar relizat+ind. cond. realizat+sal. merit realizat+spor vechime realizat+ore 100%+ore noapte+concedii odihna+concedii medicale suportate de unitate+ alte sporuri cu caracter permanent realizate, conform Ordonantei de urgenta nr.115/2003, art.21. Am incercat sa configurez acest spor, dar la optiunea CONFIGURARE SPORURI nu exista coloane pentru orele suplimentare,orele de noapte, concediile de odihna, CM suportate de unitate. ) .
- De ce programul cu calculeaza automat sporul de vechime ? ( Ar trebui ca la optiunea SALARIATI sa se poata introduca vechimea pe care o are fiecare salariat in campul muncii la data angajarii si in functie de aceste date sa calculeze procentele si sumele automat .Procentele se gasesc in Ordonanta de urgenta nr.23/2003,art.

Am propus aceste modificari si in trecut dar pana in prezent nu s-a facut nimic in acest sens .
Multumesc pentru intelegere !