eroare revisal
-
Re: eroare revisal
da-mi si mie un exemplu .Am 180 numarul ctr dublat,iar acum sunt la 287 .Ce numar trec.In carnetele de munca sunt trecute din cate stiu eu numerele de la itm.Cred ca e simplu de modificat,dar nu stiu ce numar sa dau
Nr.contract ..288(daca287 e dat )si la nr.contract vechi veti trece 180 (in registrul de evidenta a salariatilor ).
balazse scrie: O sugestie ar fi ca toti utilizatorii care posteaza pe forum despre ReviSal sa mentioneze daca posteaza despre:
- "ReviSal Saga vechi" (ReviSal-ul din programul Saga din vers.380 sau inferior, care coresrpunde celui oficiar vers.2.0.6);
- "ReviSal Saga nou" (ReviSal-ul din programul Saga din vers.381 sau superior, care coresrpunde celui oficiar vers.5.0.6);
- "ReviSal oficial 206" (programul ReviSal oficial vechi vers.2.0.6);
- "Revisal oficial 506" (programul ReviSal oficial nou vers.5.0.6);
- "Server 160" (adica conform HG.160/2006, pentru programul oficial cu vers.2.0.6);
- "Server 500" (adica conform HG.500/2011, pentru programul oficial cu vers.5.0.6);
sau ceva asemantor, pentru a putea intelege efectiv problema.
Am inteles,asa este cu atatea,, Revisaluri."
Operatiunea indicata mai sus se face ,dupa mine,in ,,ReviSal Saga nou" (ReviSal-ul din programul Saga din vers.381 sau superior, care coresrpunde celui oficiar vers.5.0.6)"si pe CIM(se bareaza nr.180 si deasupra se scrie 288).
Operatiunea indicata mai sus se face ,dupa mine,in ,,ReviSal Saga nou" (ReviSal-ul din programul Saga din vers.381 sau superior, care coresrpunde celui oficiar vers.5.0.6)"si pe CIM(se bareaza nr.180 si deasupra se scrie 288).
Stoicat>
Imi cer scuze...atentionarea se adreseaza celor care pun intrebari, si sper sa nu fie inteleasa ca o mustrare/dojana, ci ca o sugestie in vederea unor raspunsuri cat mai corecte

Imi cer scuze...atentionarea se adreseaza celor care pun intrebari, si sper sa nu fie inteleasa ca o mustrare/dojana, ci ca o sugestie in vederea unor raspunsuri cat mai corecte

N-am luat-o asa,....e bine postata.
Si daca era mustrare /dojana ,noi ardelenii iertam dar nu uitam.
Si daca era mustrare /dojana ,noi ardelenii iertam dar nu uitam.
BUNA ZIUA,
AM PRIMIT SI EU EROAREA URMATOARE PE SITE-UL ITM
ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. -20041ORA-20041: Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract.
Error
OK
CE TREBUIE SA FAC IN ACEST CAZ; DIN PACATE NU AM INTELES NIMIC DE PE FORUM
MULTUMESC
AM PRIMIT SI EU EROAREA URMATOARE PE SITE-UL ITM
ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. -20041ORA-20041: Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract.
Error
OK
CE TREBUIE SA FAC IN ACEST CAZ; DIN PACATE NU AM INTELES NIMIC DE PE FORUM

MULTUMESC
sa intrati pe acest portal "Acces portal versiune conforma cu HG 500/2011"
Pentru BarbuI578
Atat in e-mail-ul primit de la echipa Saga:
Referitor la majuscule:
Atat in e-mail-ul primit de la echipa Saga:
cat si pe blog scrie:g. Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6 de pe site-ul http://www.inspectiamuncii.ro/. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online.
(Sursa:http://www.sagasoftware.ro/?p=254)Fișierul XML generat din SAGA, pentru a putea fi încărcat pe siteul inspecției muncii, trebuie validat întotdeauna cu aplicația curentă a programului REVISAL disponibilă pe site-ul Inspecției muncii . În urma validării va rezulta un fișier cu extensia RVS ce se va încărca online. Nu încercați să încărcați altceva pentru că nu va merge. De asemenea, citiți cu atenție mesajele generate de aplicația REVISAL și dacă sunt erori efectuați corecțiile necesare în SAGA, regenerați fișierul XML și reverificați-l cu REVISAL.
Referitor la majuscule:
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule. Acest mod de a posta este considerat nepoliticos.
din nou buna ziua,balazse scrie:Pentru BarbuI578
Atat in e-mail-ul primit de la echipa Saga:cat si pe blog scrie:g. Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6 de pe site-ul http://www.inspectiamuncii.ro/. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online.(Sursa:http://www.sagasoftware.ro/?p=254)Fișierul XML generat din SAGA, pentru a putea fi încărcat pe siteul inspecției muncii, trebuie validat întotdeauna cu aplicația curentă a programului REVISAL disponibilă pe site-ul Inspecției muncii . În urma validării va rezulta un fișier cu extensia RVS ce se va încărca online. Nu încercați să încărcați altceva pentru că nu va merge. De asemenea, citiți cu atenție mesajele generate de aplicația REVISAL și dacă sunt erori efectuați corecțiile necesare în SAGA, regenerați fișierul XML și reverificați-l cu REVISAL.
Referitor la majuscule:tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule. Acest mod de a posta este considerat nepoliticos.
trebuie sa imi cer scuze pentru majuscule. pe mine nu ma deranjeaza acest tip de scriere.
pe site-ul ITM am incarcat un fisier tip rvs rezultat in urma validarii fisierului xml cu programul revisal versiunea 5.0.6.010 pus la dispozitie de ITM. din acest motiv am postat aici un mesaj pentru a cere ajutor. deci... nu degeaba este mesajul postat. am uitat sa mentionez acest amanunt.
iata si fisierul: aleka_comimpex_srl_7004522_05-09-2011.rvs
cum pot rezolva aceasta problema avand in vedere ca am si angajari si plecari in aceasta perioada?
- fagarasa176
@barbui578 foloseste butonul "raspunde" nu "citeaza"
Vezi ca incerci sa urci fisierul pe versiunea 161 de revisal online...
Incearca pe versiunea 500 si nu o sa mai primesti acea eroare
Vezi ca incerci sa urci fisierul pe versiunea 161 de revisal online...
Incearca pe versiunea 500 si nu o sa mai primesti acea eroare
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!