decont 300 TVA fara raspuns

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA

calfav452

Re: decont 300 TVA fara raspuns

#17 Mesaj de calfav452 »

Va multumesc.
Asigurarea de locuinte este obligatorie. Pentru cei interesati de asigurari de orice fel sau de colaborare, ma puteti contacta.

petroianuf

#18 Mesaj de petroianuf »

Societatea are TVA de recuperat pe noiembrie 2012 in valoare de 23.000 ron, suntem in insolventa, pentru ca avem datorii la stat pe care le vom achita in 2 ani conform Planului de reorganizare. De cand am intrat in insolventa suntem cu platile la zi (mai putin cele din Planul de reorganizare esalonate pe 2 ani). Cand am facut inchidere luna noiembrie in SAGA a aparut urmatorul text: ,,Doriti compensarea TVA-ului? articol 4423=4424. Atentie! Daca ati virat TVA-ul datorat la timp, verificati suma compensata!" In decontul 300 pe luna noiembrie putem sa facem compensarea TVA-ului de recuperat cu TVA-ul de plata (cei 23.000 ron care au iesit de recuparat in noiembrie - noi de obicei avem numai de plata), sau nu avem voie sa compensam pt ca avem datorii? Va rog, urgent niste sfaturi. Multumesc anticipat.

tomac

#19 Mesaj de tomac »

Ba puteți compensa. E și normal. Nu contează că sunteți în reorganizare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

petroianuf

#20 Mesaj de petroianuf »

tomac scrie:Ba puteți compensa. E și normal. Nu contează că sunteți în reorganizare.
Multumesc pentru promptitudine.

Scrie răspuns