REVISAL - noua versiune
Re: REVISAL - noua versiune
multumesc mult, eugen01
-
Am pe cineva angajat director cod cor 112004, vreau sa transmit revisal-ul in noua versiune si nu mai gasesc clasa 112 in saga....Ma puteti ajuta?
Merci
Merci
am si eu un caz..
622401 -paznic de vanatoare nu gasesc codul in COR din SAGA.
pe internet l-am gasit cum se vede mai jos.:

unde nu-i bine ?

622401 -paznic de vanatoare nu gasesc codul in COR din SAGA.
pe internet l-am gasit cum se vede mai jos.:

unde nu-i bine ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- fagarasa176
Da ala e 615401
PS: dam u galz...esti mai sprinetenel/a decat mine...cu toata lauda lu eugen la adresa mea
PS: dam u galz...esti mai sprinetenel/a decat mine...cu toata lauda lu eugen la adresa mea

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
gugalim..gugalim.. 

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=16476
Mde..butonul ala...Cautare...bag sama ca....nu prea are cautare !
Mde..butonul ala...Cautare...bag sama ca....nu prea are cautare !

-
Am verificat registul salariatilor la o societate si am observat ca la majoritatea salariatilor in ,,raportul per salariat'' la interval vechime nu se preia data inceperii activitati, ci data cand am actualizat versiunea 381.Exmplu: un salariat a inceput activitatea in 07.03.2009, data care ar trebui sa apara in interval vechime-prezent
insa apare data de 21.09.2011,data la care am facut actulizarea versiuni 381 La alt salariat nu apare nici o data ci numai.....-prezent Nu stiu ce si cum ar trebui modificat? Am incercat sa modific data consemnari din 21.09.2011 in alta data ,dar tot nu am reusit sa corectez aceste greseli.Multumesc mult pentru ajutor.
insa apare data de 21.09.2011,data la care am facut actulizarea versiuni 381 La alt salariat nu apare nici o data ci numai.....-prezent Nu stiu ce si cum ar trebui modificat? Am incercat sa modific data consemnari din 21.09.2011 in alta data ,dar tot nu am reusit sa corectez aceste greseli.Multumesc mult pentru ajutor.
rodicutza
- danilevicis
eu am descarcat vers 381 si nu am aceste probleme, vechimea este corecta, exemplu de la 01.09.1999-prezent etc,,,,
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
Sper ca am fost inteleasa.Eu am cerut ajutorul ca nu stiu de unde provine aceste greseli si ce ar trebui sa fac sa le pot corecta.
Multumesc frumos! si sper sa nu deranjez pe nimeni.
Multumesc frumos! si sper sa nu deranjez pe nimeni.
rodicutza
A aparut deja actualiari la vers.381, precum a aparut vers.382. actualizeaza programul si va genera raportul corect.
Nu ai ce corecta.
Nu ai ce corecta.
-
Pentru BALAZSE : am rezolvattttt...Va multumesc din suflet si sa aveti parte de multa sanatate, de realizari pe dorinta d-stra. A fost destul de simplu pentru cine stie. Pentru mine care nu am multe cunostinte despre infomatica (la virsta care o am ,nu mai este timp de o calificare in domeniu) a fost destul de greu.
rodicutza
intrebarea e cum?galz845 scrie:La suspendarea pt.crestere copil completezi data de inceput si de sfirsit a suspendarii, respectiv 01.06.2011-29.03.2013 cu stare contract "suspendat".. iti apare la raport salariat aceasta perioada de suspendare si nimic la interval vechime..la interval vechime va apare doar in 29.03.2013 cind trebuie sa modifici starea contract in "activ".
In istoric salariat poti sterge un rind care iti apare in plus..
Se poate transmite cu vechea parola la ITM.
eu am incercat si-mi apare eroare
va rog sa-mi spuneti ce am gresit?
am descarcat noua versiune 382 si am verificat sa fie complete toate datele si cind intru sa trasmit in noul program -adica REGES si am preluat fisierul .xml din temp- revisal si imi apare eroarebalazse scrie:A aparut deja actualiari la vers.381, precum a aparut vers.382. actualizeaza programul si va genera raportul corect.
Nu ai ce corecta.
oare ce nu fac bine?
multumesc