REVISAL..

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
alexandrescue

REVISAL..

#1 Mesaj de alexandrescue »

se mai poate instala o versiune mai veche a programului, ma refer cea dinaintea aparatiei revisalului?

tomac

Re: REVISAL..

#2 Mesaj de tomac »

A cărui program? SAGA?
Da, dacă aveți versiunea 380 sau mai veche și dacă aveți o arhivă creată anterior versiunii 381.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

alexandrescue

#3 Mesaj de alexandrescue »

eu vroiam de ex la o firma sa pot sa lucrez pe versiunea mai veche cea cu revisalul vechi, dar ma gandesc ca daca instalez o versiune mai veche imi face programul praf.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Din pacate tot nu ai raspuns la intrebarea lui TomaC.
Eu as mai avea o intrebare. De ce vrei sa lucrezi in vechea versiune?
Ar trebuie sa ne dai si raspunsuri la intrebari daca vrei sa te ajutam.

alexandrescue

#5 Mesaj de alexandrescue »

am avut "surpriza" sa vad ca o firma nu are incetate cateva contracte de munca, practic nu e transmis revisalul cu incetarile. Solutia o stiu sa lucrez cu o versiune de revisal mai vechi si sa bag firma manual respectiv angajatii dar e o munca in zadar.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Vorbesti despre ReviSal din Saga sau despre programul oficial?
Deja este a treia oara cand te intrebam acelasi lucru, iar tu nu raspunzi. Daca nu raspunzi nu avem cum sa te ajutam.

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Nu se poate ceea ce doriți. În versiunea curentă există doar revisalul în format nou.
NU s-a păstrat și forma veche a acestuia.
Așa că dacă nu aveți o copie a versiunii 380, cea anterioară versiunii în care a fost introdus noul revisal, ați putea face și transmite registrul numai folosind programul oficial pentru varianta veche sau instalând, dacă mai aveți, versiunea 380.

sapioniacm

#8 Mesaj de sapioniacm »

pe data de 12.10.2011 mi-a adus o angajata c.m. cod 08, nu am mai avut cazuri pana acum ,trebuie sa ii suspend activitatea cu art 50 cu data de 12.10.2011 :?: in revisal nou la suspendari ma-m uitat si nu am vazut art. 50 suspendare pentru sarcina si lauzie, si este deja in data de 20.10. ce ma fac ajutati-ma.

eugen01

#9 Mesaj de eugen01 »

art.50 lit.a

tomac

#10 Mesaj de tomac »

În cazul concediilor medicale, deși contractul de muncă se consideră suspendat de drept, nu se raportează în REVISAL,
În REVISAL se înscriu suspendările pentru care se întocmesc acte adiționale. Spre exemplu, în cazul dumneavoastră, de la data la care angajata solicită concediul pentru creșterea copilului, până la împlinirea vârstei de 2 ani.
Nu găsiți art.50 în lista temeiurilor legale, tocmai din acest motiv.
Este recomandat ca, înainte de a întreba să citiți actul normativ. Adică, în acest caz, HG 500/2011.

eugen01

#11 Mesaj de eugen01 »

HG 500 art.3
(2) Registrul se completează în ordinea angajării si cuprinde următoarele elemente:
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de muncă, cu exceptia cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale;
HG 500 art.. 4
(1) Completarea, respectiv înregistrarea în registru a elementelor prevăzute la art. 3 alin.(2) se face după cum urmează:
c) elementele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. h) se înregistrează în registru în termen de maximum 20 de zile lucrătoare de la data suspendării;

Codul Muncii Art. 50. - Contractul individual de muncă se suspendă de drept în următoarele situaţii:
a) concediu de maternitate;
b) concediu pentru incapacitate temporară de muncă;
c) carantină;
Deci nu vom gasi decat literele d,e,f,g,h,i ale articolului 50.
:oops: :oops: :oops:

alupeio634

#12 Mesaj de alupeio634 »

am instalat versiunea 383 si vreau sa transmit revisalul cf hG 500, il salvez pe discheta, dar pe portalul reges. ... imi da eroare la preluare "Erori:
•Preluarea nu s-a putut efectua datorită unei erori. Vă rugăm să încercați din nou." iar firma apare cu seiul nedeclarat, cica sector 1 desi ea este in sector 2 si asa apare in Saga.

ce-i de facut ??

balazse

#13 Mesaj de balazse »

Verifica daca ai incarcat fisierul RVS si nu cel de XML.

alupeio634

#14 Mesaj de alupeio634 »

asta era, tocmai mi-am adus aminte ... uufff ... eu incarcam direct fisierul din Revisal-ul Saga ... :(
am venit repejor sa zic ca am descoprit ce greseam si am vazut ca mi-ai raspuns deja, saru'-mana, boierule !! :D

chiar iti multumesc pt promptitudine, fara misto !!

alupeio634

#15 Mesaj de alupeio634 »

l-am trimis f usor (dupa ce l-am validat, deh ... ), fisier perfect, BRAVO, SAGA !!!!

validarea si transmiterea au fost floare la ureche ... :D ,
echipa Saga - sunteti excelenti !!

Scrie răspuns