Un tigan vindea ceasuri la o taraba. Vine un client si il intreaba daca poate incerca un ceas. Tiganul e de acord.
Clientul isi pune ceasul pe mana, se uita putin la el si apoi o ia la sanatoasa!
Tiganul uitandu-se lung dupa el, zice:
- Mo, mancati-as! Asta m-i l-a luat la pret de achizitie!
-Salut, bine ca te-am intalnit! Poti sa-mi imprumuti 100 Euro?
-Imi pare rau, dar n-am bani la mine!
-Dar acasa?
-Acasa toti sunt bine, sanatosi, multumesc!
Un tip oarecare astepta in Maybach-ul sau culoarea verde la semafor, cand, fara sa observe, in spatele acestuia intra cu viteza mare un alt tip, fiind la volanul unui Fiat Seicento.
Soferul din Maybach, doar foarte putin zdruncinat, se uita pe displayul computerului de bord, cand tocmai ii aparu un mesaj nou:
"New hardware found!"
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- Spuneţi-mi, v-a ajutat doctoria ce v-am prescris-o?
- Ce să vă spun, domnule doctor, e un medicament minune! Eu mi-am vindecat reumatismul, băiatul meu nu mai tuşeşte, iar cu ce mi-a rămas, mi-am lustruit toată argintăria, de zici că-i nouă!
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
La sectia de noi nascuti o proaspata mamica rusinata isi cere scuze de la medic:
- Domnule doctor, va rog din suflet sa nu va suparati pe mine ca am nascut in lift.
- Nu va faceti griji doamna - zice medicul - se mai intimpla din astea. Ca de exemplu acum doi ani o femeie a nascut in parcarea spitalului.
- Stiu domnule doctor. Stiu pentru ca eu am fost si aceea.
Sta batrinul cioban proptit in baston. Il intreaba un vecin:
-Da` ce faci bade Ion?
-Ma gindesc!
-Si oile?
-Pai... la asta ma gindesc!
Ardeleanu pe caruta in drum spre casa cu ficioru` sau:
-Tată! Vrea să cadă roat din spate!
-DU-te mă că nu cade - zice bătrânu după ce se uită.
Peste puţin timp din nou:
-Tată! Vrea să cadă roat din spate!
-DU-te mă că nu cade - zice bătrânu după ce se uită.
Se mai repretă de 3 ori până bătrânul se enervează:
Măh copile nu vezi că nu cade.
- Ar vrea el să cadă ... dar nu-l lasă şurubu - zise copilu