EROARE D112
Re: EROARE D112
Soluție:
- dezinstalați programul Acrobat Readear
- restartați calculatorul
- instalați o versiune nouă de Acrobat Readear 9 sau 10
- după reinstalarea Adobe Readear intrați în acest program dați accept la acordul de licențiere
- Adobe vă va întreba dacă doriți importarea setărilor de securitate din versiunea anterioară.
- Răspundeți cu nu.
De asemenea, instalați de pe www.java.com versiunea 1.6 a Java, obligatoriu, dacă nu este instalată.
http://www.sagasoftware.ro/?p=63
- dezinstalați programul Acrobat Readear
- restartați calculatorul
- instalați o versiune nouă de Acrobat Readear 9 sau 10
- după reinstalarea Adobe Readear intrați în acest program dați accept la acordul de licențiere
- Adobe vă va întreba dacă doriți importarea setărilor de securitate din versiunea anterioară.
- Răspundeți cu nu.
De asemenea, instalați de pe www.java.com versiunea 1.6 a Java, obligatoriu, dacă nu este instalată.
http://www.sagasoftware.ro/?p=63
Marian Apetre
Cel puțin 8.2, nu obligatoriu 8.2fucece scrie:Eu am o nelamurire: am nevoie de adobe 8.2 ca sa le creez (site-ul ANAF accepta doar .pdf-uri create cu adobe 8.2
Faceți ceea ce a postat Marian anterior și se va rezolva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Cand vizualizes CD-ul dupa incarcare ce treb sa apara pe el? 

Citeste aici:
http://www.sagasoftware.ro/?p=38
De altfel s-a mai pus aceasta intrebare si aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... pdf#p79008
Folositi si butonul de cautare pentru a obtine un raspuns mai rapid.
http://www.sagasoftware.ro/?p=38
De altfel s-a mai pus aceasta intrebare si aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... pdf#p79008
Folositi si butonul de cautare pentru a obtine un raspuns mai rapid.
Multumesc mult Marian si Tomac! Ce-ar fi forumul asta fara niste oameni ca voi, care stiu ce spun? 

-
Multumesc Balazse am citit de multe ori inainte de-a posta dar mi-a spus o contabila ca a avut probleme la finante CD era gol chiar daca ea la vizualizare avea date si mi-a zis sa fac ceva cu inscriptionarea din form/export date sa-mi apara pe CD datele ca la revisal .de asta am pus intrebarea de mai sus.,
Daca inscriptionezi cd-ul prin windows, referica din nou cd-ul dupa inscriptionare si nu incurca faptul ca fisierul asteapta sa fie inscriptionat si daca fisierul este inscriptionat.
-
Nu stiu deloc informatica -eu o sa salvez pdf dupa validare pe desktop si apoi il trec prin sent to in cd si gata-am inteles ca pdf cuprinde si xml -de ce sa ma incurc cu inscriptionarea eu nu am instalat acest program.
Programul de inscriptionare este in comanda SEND TO.
Desi la prima vedere este o micuta problema la folosirea comenzii SEND TO pentru inscriptionare cred ca dracul nu-i atat de negru.
Ce trebuie sa retineti:
- dupa trimiterea fisierului pentru a fi inscriptionat in dreapta jos langa ceasul din coltul ecranului va aparea un mesaj care spune ca aveti fisiere care asteapta sa fie inscriptionate pe CD
- dati click pe acel mesaj (daca nu v-a aparut acest mesaj, sau l-ati ratat din diverse motive, mergeti in My Computer, si dati dublu click pe CDROM/DVDROM)
- vi se va deschide CD-ul, in partea de sus veti vedea fisierul dvs. sub titlul: Files ready to be written to then CD
- dati click pe fisier
- in partea stange veti vedea o comanda Write this files to CD
- vi se va deschide un asistent (o fereastra) in care veti fi invitat sa apasati butonul NEXT
- mergeti pe NEXT pana la finalizare.
- dupa ce CD-ul va fi fost inscriptionat acesta va fi dat afara automat din CDROM/DVDROM
Desi la prima vedere este o micuta problema la folosirea comenzii SEND TO pentru inscriptionare cred ca dracul nu-i atat de negru.
Ce trebuie sa retineti:
- dupa trimiterea fisierului pentru a fi inscriptionat in dreapta jos langa ceasul din coltul ecranului va aparea un mesaj care spune ca aveti fisiere care asteapta sa fie inscriptionate pe CD
- dati click pe acel mesaj (daca nu v-a aparut acest mesaj, sau l-ati ratat din diverse motive, mergeti in My Computer, si dati dublu click pe CDROM/DVDROM)
- vi se va deschide CD-ul, in partea de sus veti vedea fisierul dvs. sub titlul: Files ready to be written to then CD
- dati click pe fisier
- in partea stange veti vedea o comanda Write this files to CD
- vi se va deschide un asistent (o fereastra) in care veti fi invitat sa apasati butonul NEXT
- mergeti pe NEXT pana la finalizare.
- dupa ce CD-ul va fi fost inscriptionat acesta va fi dat afara automat din CDROM/DVDROM
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Aoleouuuuuuuu,de cate ori nu am ajuns pana la fereastra cu next dar -eu o inchideam acum am dat next, a iesit cd-ul .
Am facut o vizualizare si-mi apare fisierul PDF cuD112-275199-2011-01 iar cand il deschid imi apare insusi programul in care am validat asa e corect?
Am facut o vizualizare si-mi apare fisierul PDF cuD112-275199-2011-01 iar cand il deschid imi apare insusi programul in care am validat asa e corect?

dap, 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
bun ma opresc aici imi ia foc calculatorul de dimineata ma chinui 

Spuneti-mi va rog, credeti ca voi avea probleme daca salvez D112 pe un DVD si nu un CD (nu am in casa decat dvd-uri si maine as fi vrut sa o depun) ? Oare cei de la finante il pot citi avand in vedere ca se mentioneaza in mod expres CD ?
La Satu Mare nu ai cititoare de dvd, doar de cd.
Dar si in actul normativ scrie cd, deorece majoritatea administratiilor au doar cititor de cd.
Dar si in actul normativ scrie cd, deorece majoritatea administratiilor au doar cititor de cd.
multumesc, banuiam ca nu sunt asa "inzestrati" tehnic