declaratia 112
-
Re: declaratia 112
revin cu aceeasi problema
am descarcat din nou ultima versiune la Saga
am urmat pasii descrisi mai sus si imi da aceeasi eroare:fisier modificat dupa semnare sau versiune incorecta
nu stiu ce sa mai fac
am descarcat din nou ultima versiune la Saga
am urmat pasii descrisi mai sus si imi da aceeasi eroare:fisier modificat dupa semnare sau versiune incorecta
nu stiu ce sa mai fac
-
cine ma ajuta!!!!
please!!!!
please!!!!
- balteanuc692
Nu inchideti adobe dupa ce semnati. Imediat dupa ce semnati (sau inainte) va intreaba daca salvati. Salvati in alta parte (pe desktop de exemplu) si nu inchideti PDF-ul. Incepeti procedura de trimitere a declaratiei (sa trimiteti fisierul salvat pe desktop). Va merge.
-
am incercat din nou si nu a mers
gresesc eu undeva sau .....
ideea este ca nu am avut erori inainte de modificarea programului din 06.06.2011 si am inreg o parte din declaratii
gresesc eu undeva sau .....
ideea este ca nu am avut erori inainte de modificarea programului din 06.06.2011 si am inreg o parte din declaratii
Problema nu are cum sa vina de la programul Saga, ci de modul de semnare si transmitere.
Oricum fisierul pdf utilizat este cel pus la dispozitie de cei de la ANAF.
Oricum fisierul pdf utilizat este cel pus la dispozitie de cei de la ANAF.
Nu stiu ce se intampla. Luna trecuta am trimis dec 112 online fara nicio problema. Acum dupa ce o incarc la stare fisier imi spune :
Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI
Ce se intampla? A mai intampinat cineva problema asta???????
Help!!!!
Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI
Ce se intampla? A mai intampinat cineva problema asta???????
Help!!!!
Verifica daca ai semnat cu token-ul corect declaratia, in cazul in care ai mai multe.
si eu patesc cam aceeasi chestie dupa ultima actualizare ( 06.06.2011) ; la transmiterea pdf-ului, nu primesc nici un mesaj, nici o eroare, nu imi apare insa acel mesaj in care spune ca declaratia a fost trimisa sub nr 123456 si sa astept recipisa; dupa atasare si transmitere revine pur si simplu la aceasi ferestra ( browse) ca si cum nu am atasat si transmis nimic..o ciudatenie, a mai patit cineva asa ceva ?
Daca ai primit numarul de inregistrare atunci inseamna ca ai depus.
Mergi si verifici daca declaratia a fost valida sau nu. Poti verifica aici:
http://www.anaf.mfinante.gov.ro/StareD112/
Mergi si verifici daca declaratia a fost valida sau nu. Poti verifica aici:
http://www.anaf.mfinante.gov.ro/StareD112/
Am semnat corect! Pur si simpu nu stiu ce sa fac! Am trimis-o de peste 10 ori si imi spune la fel.
Trimite un mail la [email protected]
Si in cursul zilei de maine vei primii un raspuns.
Si in cursul zilei de maine vei primii un raspuns.
In dosarul fiscal pot sa intru....deci certificatul este asociat cu CUI......o sa mai incert si maine...ca acum m-am umplut de nervi...deja imi vine sa arunc cu calc pe fereastra. Am trimis si mail. Va multumesc!
- balteanuc692
Si eu am patit la fel azi, este de la ei, cica nu e semnatura digitala pt acel cui... e clar de la ei.
-
De la anaf este. Au o eroare pe undeva.
Si eu am trimis doua declaratii, cu acelasi mesaj, care nu poate sa fie adevarat, atata timp cat lunile trecute au fost bine ( le trimit din septembrie 2010). Asteptam sa repare, nu mai ne pierdem timpul.
Si eu am trimis doua declaratii, cu acelasi mesaj, care nu poate sa fie adevarat, atata timp cat lunile trecute au fost bine ( le trimit din septembrie 2010). Asteptam sa repare, nu mai ne pierdem timpul.
Ciulei
-
buna ziua tuturor ,
am trimis ieri declaratiile online si am patit la fel ca voi ,nu-mi recunoaste certificatul cu toate ca
transmit declaratiile din luna martie cu el.
eu zic sa mai asteptam ,poate se rezolva.....azi dimineata dadea acelasi mesaj de eroare, probabil ca foarte multi si-au luat certificate luna asta si programul lor nu mai face fata ...ca de obicei....
am trimis ieri declaratiile online si am patit la fel ca voi ,nu-mi recunoaste certificatul cu toate ca
transmit declaratiile din luna martie cu el.
eu zic sa mai asteptam ,poate se rezolva.....azi dimineata dadea acelasi mesaj de eroare, probabil ca foarte multi si-au luat certificate luna asta si programul lor nu mai face fata ...ca de obicei....