RO e-Factura
Re: RO e-Factura
Dacă aveți certificat digital în cloud e posibil ca de acolo să apară problema. Cu acestea e mai greu de generat un cod de acces.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
La una din societatile la care lucrez, daca vreau sa accesez e-facturi , se blocheaza programul. Am resetat calculatorul, am reinstalat programul , se blocheaza de fiecare data cand accesez e-factura.Mentionez ca transmis facturi electronice pana pe 02.12.2023 .
La una din societatile la care lucrez, daca vreau sa accesez e-facturi , se blocheaza programul. Am resetat calculatorul, am reinstalat programul , se blocheaza de fiecare data cand accesez e-factura.Mentionez ca transmis facturi electronice pana pe 02.12.2023 .
-
Buna tuturor,
acelasi lucru patesc si eu. Nu am certificatul in cloud, trebuie sa restartez calculatorul sa deblochez programul.
acelasi lucru patesc si eu. Nu am certificatul in cloud, trebuie sa restartez calculatorul sa deblochez programul.
Aceeasi problema am intampinat-o si eu. Ieri 28.12.2023 pe site-ul Anaf aparea mesajul ca sunt in lucrari de mentenanta de la ora 00:00 pana la 23:59. Ca de obicei, pentru lucruri stiute de atata timp, ANAF se trezeste cu chilotii pe vine de fiecare data. Scuzati limbajul tendentios.
Buna, ai reusit sa rezovi problema, eu nu.podinac896 scrie: ↑Vin Dec 29, 2023 10:51 am Buna tuturor,
Am scris la sistenta saga, daca rezolv problema, o sa scriu aici pasii rezovarii.
Multumesc!
Buna ziua!barbul616 scrie: ↑Vin Dec 29, 2023 10:47 am Buna ziua,
Aceeasi problema o intampin de dimineata! Nu stiu cum sa procedez!
-
Buna ziua,
Aceeasi problema o am si eu. Nedumerirea este de ce blocarea se produce doar in cazul uneia dintre societati, am alte 3 la care nu se blocheaza programul la accesarea butonului e-Facturi.
Aceeasi problema o am si eu. Nedumerirea este de ce blocarea se produce doar in cazul uneia dintre societati, am alte 3 la care nu se blocheaza programul la accesarea butonului e-Facturi.
-
Si la mine se bloca, insa dupa ce am refacut actualizarea de astazi 29.12.2023, functioneaza fara probleme.
Am primit raspuns de la saga asistenta...... Serviciul pentru E-factura de la ANAF nu functioneaza. Incercati transmiterea facturilor in zilele urmatoare.....tofoleanum scrie: ↑Vin Dec 29, 2023 1:44 pm Buna ziua,
Asa ca asteptam...
-
Buna ziua,
Intampin probleme similare la accesarea e-factura din program. Ultima transmisie am initiat-o in data de 20.12.2023. Ieri am accesat e-factura pentru a transmite facturile din ultima saptamana si mi-a afisat o eroare.
Astazi, nu s-a mai afisat aceasta eroare dar s-a blocat programul. Am incercat sa fac refac actualizarea si imi apare un alt mesaj <<Eroare la descarcarea actualizarii>>.Unable to connect to the remote server STACK TRACE.
Intampin probleme similare la accesarea e-factura din program. Ultima transmisie am initiat-o in data de 20.12.2023. Ieri am accesat e-factura pentru a transmite facturile din ultima saptamana si mi-a afisat o eroare.
Astazi, nu s-a mai afisat aceasta eroare dar s-a blocat programul. Am incercat sa fac refac actualizarea si imi apare un alt mesaj <<Eroare la descarcarea actualizarii>>.Unable to connect to the remote server STACK TRACE.
Pentru a nu se mai bloca saga refaceti actualizare de azi (actualizare automata) si dupa aceea va functiona.
Am actualizat cum 10 minute programul saga.
Nu mai pot tipari facturile emise de furnizori.M-am pozitionat pe un furnizor si am dorit sa tiparesc factura!
Pana acum o vizualizam si o puteaa si tipari!
Rog ajutor cu pasi ce trebuie sa-i fac pentru a rezolva problema aceasta.
Multumesc!
Nu mai pot tipari facturile emise de furnizori.M-am pozitionat pe un furnizor si am dorit sa tiparesc factura!
Multumesc!
Am urmat pasi din tutorialul functionalitati noi e-factura!
Revin la mesajele de mai sus.
Am vizualizat si tiparit factura din directorul in care s-a salvat respectiv sagaC.3.0-e-facturi-firma x-luna-facturi primite!
Din butonul Tiparire de la e-facturi -import e-facturi primite nu mai este posibil?
Multumesc!
Am vizualizat si tiparit factura din directorul in care s-a salvat respectiv sagaC.3.0-e-facturi-firma x-luna-facturi primite!
Din butonul Tiparire de la e-facturi -import e-facturi primite nu mai este posibil?
Multumesc!
-
Incearca cu un restart la calculator.predav138 scrie: ↑Vin Dec 29, 2023 4:00 pm Am actualizat cum 10 minute programul saga.
Multumesc!