PAUZA !
Re: PAUZA !
combinatii ...de 4 luate cate 2 

Un poliţist pe malul unui lac îi zice unei tinere:
- Domnişoară, aici este interzis scăldatul!
- Dar de ce nu mi-aţi spus asta înainte de a mă dezbrăca?
- Pentru că dezbrăcatul nu e interzis!
- Domnişoară, aici este interzis scăldatul!
- Dar de ce nu mi-aţi spus asta înainte de a mă dezbrăca?
- Pentru că dezbrăcatul nu e interzis!
- balteanuc692
Bula si o fata se joaca de-a v-ati ascunselea. Fata explica regulile:
- Tu te pui. Eu ma voi ascunde. Daca ma gasesti in 20 minute, poti sa ma tii de mana. Daca ma gasesti in 10 minute, poti sa ma saruti. Daca ma gasesti imediat, poti sa faci ce vrei cu mine. Acum pune-te, eu ma voi ascunde dupa frigider.

- Tu te pui. Eu ma voi ascunde. Daca ma gasesti in 20 minute, poti sa ma tii de mana. Daca ma gasesti in 10 minute, poti sa ma saruti. Daca ma gasesti imediat, poti sa faci ce vrei cu mine. Acum pune-te, eu ma voi ascunde dupa frigider.

- balteanuc692
Un cuplu căsătorit. În pat. În timp ce soţia se pregăteşte de culcare, sotţul aprinde lampa de pe noptieră şi începe să citească
o carte. Din când în când, mâna lui coboară şi mângâie “bijuteriile” soţiei. Face asta pentru scurt timp apoi continuă cu cititul. Soţia devine din ce în ce mai înfierbântată şi se gândeşte că soţul are nevoie de puţină încurajare pentru a duce treaba la bun sfârşit. Aşa că se scoală şi începe să se dezbrace. Soţul confuz o întreabă:
- De ce te dezbraci?
- Păi, am crezut că vrei să facem dragoste.
- Nu, deloc.
Soţia supărată:
- Atunci, ce ma tot atingeai acolo jos?
- Îmi umezeam degetele ca să pot întoarce paginile cărţii.

o carte. Din când în când, mâna lui coboară şi mângâie “bijuteriile” soţiei. Face asta pentru scurt timp apoi continuă cu cititul. Soţia devine din ce în ce mai înfierbântată şi se gândeşte că soţul are nevoie de puţină încurajare pentru a duce treaba la bun sfârşit. Aşa că se scoală şi începe să se dezbrace. Soţul confuz o întreabă:
- De ce te dezbraci?
- Păi, am crezut că vrei să facem dragoste.
- Nu, deloc.
Soţia supărată:
- Atunci, ce ma tot atingeai acolo jos?
- Îmi umezeam degetele ca să pot întoarce paginile cărţii.

-
-Voi, bărbaţii, sunteţi foarte brutali ! Voi vreţi numai sex ! Noi, fetele, dorim atenţie....
- Atenţie ! Acuşi o să facem sex !
- Atenţie ! Acuşi o să facem sex !

Atenţie ! Acuşi .....

inteleg ca nu mai are rost sa pun bancul cu Lupul si Scufita Rosie, in care Lupul o linisteste prin "Stai sa mai fumez io o tzigare si te mai iau eu data !!"
* În marea carte a naturii vii, puteți citi că este de o importanță absolută, pentru evoluția fiecărei ființe, să știe cum să-și cheltuiască energiile, în ce domeniu și în ce activitate să le utilizeze.
Aceste energii i-au fost numărate, cântărite, măsurate și el este responsabil de ele. Cerul nu i-a dat aceste energii ca să le risipească; tot ceea ce face este notat, înscris. Deci, în cartea naturii vii veți putea citi următoarele: “Prea fericiți cei care-și consacră și utilizează toate energiile lor fizice, afective și mentale pentru binele umanității, pentru Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Sa “ *.
{Maestrul O.M.Aivanhov}
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Ieri mi-a picat internetul, asa am stat cu familia .. se pare ca sunt oameni de treaba... 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Un carturar de oras ajuns celebru se plimba printr-un satuc pierdut intre niste dealuri. Da de un cioban proptit de boata. Il intreba facand aluzie la sine "- auzi ciobane in satul vostru sau nascut oameni mari ? - ciobanul se scarpina in barba cu timp si ii raspunde - la noi oameni se nasc copii !
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-Mamă, soţul meu iar a urlat la mine, vin acasa!
-Nu draga mea, el trebuie să platească pentru păcate, mă mut eu la voi.
-Nu draga mea, el trebuie să platească pentru păcate, mă mut eu la voi.
-
Buna ziua ,domnule politist.Sotul meu s-a pierdut.
Daca-l gasiti, va rog sa-i spuneti ca mama nu mai vine la noi!
Daca-l gasiti, va rog sa-i spuneti ca mama nu mai vine la noi!
-
Un cetatean traverseaza strada,printr-un loc nepermis.
Politistul la datorie:
-Amenda ! 50 de lei!
-Poftim 100 de lei.
-De ce 100 de lei?
-Cand ma intorc trec tot pe aici.
Politistul la datorie:
-Amenda ! 50 de lei!
-Poftim 100 de lei.
-De ce 100 de lei?
-Cand ma intorc trec tot pe aici.
-
Vine postul! Se recomandă postul negru: bani negri, vin negru, icre negre, cafea neagră, paine neagră...
La bărbati, se dă dezlegare la negrese!
Măria discută cu prietena ei franţuzoaică.
- Dacă mă înşeală Ion o dată, îl iert. Dacă mă înşeală a doua oară divorţez, că doar n-oi sta cu un recidivist.
Mariane spune:
- Dacă mă înşeală Jean o dată, eu îl înşel de două ori. Dacă mă înşeală a doua oară, îl înşel de 100 de ori, ca să-mi vărs năduful.
Dacă mă înşeală şi a treia oară, divorţez, că doar nu m-oi face curva din cauza lui!
- Dragule, ce ai facut tu ca sa meriti o sotie ca mine?
- Nu stiu, dar promit sa nu mai fac!
La bărbati, se dă dezlegare la negrese!
Măria discută cu prietena ei franţuzoaică.
- Dacă mă înşeală Ion o dată, îl iert. Dacă mă înşeală a doua oară divorţez, că doar n-oi sta cu un recidivist.
Mariane spune:
- Dacă mă înşeală Jean o dată, eu îl înşel de două ori. Dacă mă înşeală a doua oară, îl înşel de 100 de ori, ca să-mi vărs năduful.
Dacă mă înşeală şi a treia oară, divorţez, că doar nu m-oi face curva din cauza lui!
- Dragule, ce ai facut tu ca sa meriti o sotie ca mine?
- Nu stiu, dar promit sa nu mai fac!
Cele mai strălucite inteligenţe nu sunt în guvern. Dacă ar fi, companiile i-ar angaja imediat.
„Urnele de votare sunt locurile în care stăm la coadă
pentru şansa de a hotărî cine să ne cheltuiască banii.”
„Urnele de votare sunt locurile în care stăm la coadă
pentru şansa de a hotărî cine să ne cheltuiască banii.”