declaratia 394
Amenda pentru nedepunerea decl.394 este de 250 lei in 48 ore si se da in baza art.189, alin.(1), lit. h) din CPF:
"Neîndeplinirea obligaţiilor privind transmiterea la organul fiscal competent sau, după caz, la terţe persoane a formularelor şi documentelor prevăzute de legea fiscală, altele decât declaraţiile fiscale şi declaraţiile de înregistrare fiscală sau de menţiuni;"
Asta deoarece omfp.702 este emis in baza CPF.
"Neîndeplinirea obligaţiilor privind transmiterea la organul fiscal competent sau, după caz, la terţe persoane a formularelor şi documentelor prevăzute de legea fiscală, altele decât declaraţiile fiscale şi declaraţiile de înregistrare fiscală sau de menţiuni;"
Asta deoarece omfp.702 este emis in baza CPF.
- floream317
-
-
Am si eu o problema:in luna oct.2007 patronul unei societ.a mai gasit prin sertarele proprii niste facturi de achizitii din lunile ian/febr.2007.Aceste documente eu le inregistrez in ctb.in luna iulie 2007.Ce implica asta din pdv al decl.394-sem.I/2007 ?Va trebui sa corectez decl.cu facturile"minune" pt sem.I si actele sa le las in ctb.cu luna 07/2007?
Facturile emise in sem 1 si inregistrate in sem 2 cum stiti care sunt ca sa le debifati avand in vedere ca au fost inregistrate cu data dintr-o luna aferenta sem 2 sau verificati dosarele manual pt a le depista.In plus sunt multe bonuri fiscale de combustibil inregistrate pe intrari care treb debarasate de facturi si debifate.