Sa ne cunoastem sarbatoritii

Scrie răspuns
teodorg133

#121 Mesaj de teodorg133 »

Toata stima pt dna Ligia...asa treb sa fie un contabil, ordonat :wink: ...desi eu, recunosc, nu prea sunt, desi stiu tot ce se intampla in "dezordinea mea, ordonata"!! :oops: :oops:

LA MULTI ANI, TomescuE790..!!!!
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

nesea

#122 Mesaj de nesea »

---Stimati colegi:MULTUMESC MULT ptr.APRECIERI. Va doresc mult sa ajungeti varsta mea sanatos si navigand pe forum precum eu.Regret ,dar evit numele de :NESE,care mi-a intunecat viata.Numele mostenit de la tata : Boier Ana Ligia il port cu mandrie si bucurie. Sunt o fire optimista;iubesc toti colegii de pe forum.Invat multe din toate comentariile d-stra, imi alunga singuratatea,tristetea. Iubesc viata,oameni,natura,muzica. Sa trecem prin viata zambid; ca sa avem taria sa o stapanim!!!!! :lol: Cu drag Ligia

teodorg133

#123 Mesaj de teodorg133 »

:lol: LA MULTI ANI, SA NE TRAITI CU NUMELE...toate colegele si colegii cu numele ANDREI !!!...

Imagine
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]

ferenta

#124 Mesaj de ferenta »

La multi ani de "Sf.Nicolae" tuturor colegilor care poarta acest nume...sa fiti sanatosi, bucurosi si fericiti !

nesea

#125 Mesaj de nesea »

" SA TRAITI MULTI ANI FERICITI" toate colegele si colegii ce poarta numele de:NICOLETA SI NICOLAE !!

teodorg133

#126 Mesaj de teodorg133 »

Pentru ca voi fi ocupata cu "gasca" de Craciun..si casa se umple de copii si nepoti, nu voi avea timp de maine sa va felicit pentru sarbatorile ce se apropie....asa ca, o fac azi....si va doresc tuturor colegelor si colegilor de pe forum un CRACIUN ....LINISTIT !!!!.....si UN AN NOU MAI BUN !!! ( asa spune romanul in fiecare an, desi stie ca nu va fi prea mult diferit de cel care s-a dus!! :cry: )....caci cel mai bine dintre toti NOI STIM cum va fi 2010 :shock: :shock: !!!!

Imagine

Imagine
[/color]

nesea

#127 Mesaj de nesea »

DRAGI COLEGI,va doresc din toata inima "SARBATORI FERICITE"si UN AN NOU FERICIT !!! :lol: :shock:

cretum

#128 Mesaj de cretum »

Va doresc din toata inima sarbatori fericite cu sanatatei si tin si cu aceasta ocazie sa multumesc la toti cei care au sarit in ajutorul meu cind a fost cazul si recunosc ca am invatat f f multe. :lol:

horvaya687

my name is...

#129 Mesaj de horvaya687 »

Buna ziua.
Numele meu este Horvay Attila si sunt nou venit pe acest forum. Sunt economist de meserie si din acest motiv m-am cadorisit cu un abonament pentru acest program, cu ocazia zilei de nastere ce a avut loc recent.

septimiuv

#130 Mesaj de septimiuv »

asta da cadou :shock: :lol:

paturcai

#131 Mesaj de paturcai »

Otila (cred ca asa se pronunta) bun venit pe forum si La Multi Ani.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

nesea

#132 Mesaj de nesea »

Multi ani cu iubire ,fericire si sanatate,sa ne traiesti d-le PATURCAI !Presupun ca in 7 ian. sarbatoriti atat ziua de nastere ,cat si ziua numelui.Mii de multumiri pentru ajutorul primit de la d-voastra pe forum!Doresc sa navigati pe forum si la varsta mea si sa aveti parte de multa sanatate! E f. greu cand nu o avem!Cu drag Ligia------------------------------------------MULTI ANI FERICITI si pentru d-l HOTOIUD!!! Sa aveti parte numai de bucurii in viata :roll: :lol: :shock:

paturcai

#133 Mesaj de paturcai »

Asa este atat eu cat si HotoiuD (La Multi ani! lui HotoiuD) sarbatorim aniversarile iar eu mai motat sarbatoresc si ziua numelui.
Sarut mana, multumesc foarte mult pentru urari la fel si dumneavoastra doamna LigiaB.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

teodorg133

#134 Mesaj de teodorg133 »

:lol: :lol: :lol: Sa ne traiesti cu numele, dle. PaturcaI...!!! :lol: :lol: si sa faci cinste !!!! :wink: :wink: ....maine !!!

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat Mie Ian 06, 2010 11:08 am de către teodorg133, modificat 1 dată în total.
[/color]

pintiliem

#135 Mesaj de pintiliem »

PaturcaI, La Multi Ani!
Felicitari pentru devotramentul pentru comunitatea SAGA.
Ultima oară modificat Mie Ian 06, 2010 12:06 pm de către pintiliem, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns