PAUZA !
- balteanuc692
Re: PAUZA !
Sarbatori fericite!
Dacă furi de la un autor, plagiezi; dacă furi de la mai mulți, faci cercetare. – Wilson Mizner
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Sarbatori fericite si Un An Nou cu sanatate si plin de impliniri!
LA MULTI ANI !!!
LA MULTI ANI !!!
-
Va doresc un an nou cu sanatate si multe impliniri in plan personal si profesional...Sarbatori fericite tuturor ! 

Cineva spunea: ,,Când sunt nedreptățiți, francezii fac baricade; românii fac bancuri.“
Ultimul banc de pe Dâmbovița: Urarea de sărbători: ,,La Mulți Ani! Cu executare …“
Ultimul banc de pe Dâmbovița: Urarea de sărbători: ,,La Mulți Ani! Cu executare …“

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
da ..da...6 luni...
( din 4 ani ) , asa si eu as sta la bulau ...dupa ce as avea conturile burdusite 

Dragi colegi, astăzi este ziua mea de naştere (nu contează vârsta!!
), drept pentru care îmi urez un sincer "la mulţi ani" !
Mi-am propus să mă iubesc, să mă respect, să mă apreciez şi să mă accept aşa cum sunt.Dacă voi reuşi toate astea cu mine însămi, atunci cu voi îmi va fi "floare la ureche" de uşor!
Vă pup pe toţi!

Mi-am propus să mă iubesc, să mă respect, să mă apreciez şi să mă accept aşa cum sunt.Dacă voi reuşi toate astea cu mine însămi, atunci cu voi îmi va fi "floare la ureche" de uşor!

Vă pup pe toţi!
Ultima oară modificat Mie Ian 08, 2014 11:36 am de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- balteanuc692
La multi ani!
-
La multi ani, ferenta...imi place ce ti-ai propus si sunt sigura ca, vei reusi ! 

La multi ani!Va doresc sa reusiti ceea ce v-ati propus si sa o faceti multi multi ani si buni!
- fagarasa176
A aparut Noul Cod Rutier ! Atentie la noile amenzi

fagarasa176 scrie:@f fac cadou nisthe "ooo"?

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
LA MULTI ANI! si sa fii alaturi de noi inca 100 de ani