Neclaritate declaratie 394 octombrie 2016
Re: Neclaritate declaratie 394 octombrie 2016
Multumesc, intr-adevar in Saga am iesiri valuta si iesiri lei si la fiecare in parte am pus aceeasi serie si numar pt. ca se factureaza in ordine indiferent daca iesirea e in lei sau in valuta. Atunci ar trebui sa sterg de numere si serii si sa tin cont eu de numerotare?
- fagarasa176
Puneti serii diferite
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua.
Am o societate care comercializeaza carburanti si care emite printre altele si bonuri fiscale pe care apare CUI beneficiar >Eu am introdus aceste bonuri pe "C" pe fiecare beneficiar in parte.Acum la generarea declaratiei 394 ,constat ca aceste livrari nu apar nici nominal si nici centralizat.
Este corect ?
Am o societate care comercializeaza carburanti si care emite printre altele si bonuri fiscale pe care apare CUI beneficiar >Eu am introdus aceste bonuri pe "C" pe fiecare beneficiar in parte.Acum la generarea declaratiei 394 ,constat ca aceste livrari nu apar nici nominal si nici centralizat.
Este corect ?
- fagarasa176
Nu se declara nominal se declara cumulat la cartusul G
Cititi si http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php? ... +G#p213713
Cititi si http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php? ... +G#p213713
Multumesc mult.
Mai pot sa fac asta acum? Cu o decizie la 01.10.2016? Precizez ca nu am emis facturi la iesiri lei anul acesta., sunt f.putine, poate una intr-un an...fagarasa176 scrie:Puneti serii diferite
Multumesc!
- fagarasa176
Da ce d-vs nu a'ti antedatat niciodata nici un contract?
Ca de exemplu un contract de creditare ceva?
Hai recunoasteti, nu va spunem

Ca de exemplu un contract de creditare ceva?
Hai recunoasteti, nu va spunem

Cum sa nu ! Cand am preluat conta in 2015 si a trebuit sa fac decizii pt. 2013 si 2014 ...
Asa voi face, multumesc !!

Asa voi face, multumesc !!
-
Salutare!
Emit o factura pentru un client in luna X. In data de 1 ale lunii X+1 clientul devine platitor de TVA.
In declaratia 394 care se face pentru luna X, declaram clientul respectiv ca platitor sau ca neplatitor?
Multumesc!
Emit o factura pentru un client in luna X. In data de 1 ale lunii X+1 clientul devine platitor de TVA.
In declaratia 394 care se face pentru luna X, declaram clientul respectiv ca platitor sau ca neplatitor?
Multumesc!
Declaram cum a fost la momentul in care s-a emis factura.
Buna, am o intrebare referitor la numarul total de facturi emise, de la seria .. la seria..., eu am emis facturi in ordine crescatoare pentru toate operatiunile, interne si intracomunitare, trebuie sa le selectez si sa le trec in declaratie doar pe cele pentru operatiuni interne? adica de la seria nr.. la seria nr..., (sunt intercalate, ar trebui sa am zeci de randuri la cest capitol, e corect??
Multumesc
Multumesc
SAGA va sti ce facturi (de la nr... la nr...) ati emis. Lasati programul sa completeze facturile.
SAGA "se duce" in jurnalul de vanzari (unde apar si facturile intracomunitare) si isi ia de acolo plaja de numere folosite in luna respectiva.
SAGA face asa: ia primul numar din luna si "citeste" ultimul numar din luna aflat in jurnalul de vanzari. SAGA stie de asemenea daca o factura este anulata (in aceasta plaja) daca nu veti completa nimic in ecranul de jos (adica treceti denumirea clientului, numarul, si data si validati FARA SA SCRIETI NIMIC IN ECRANUL DE JOS).
SAGA "se duce" in jurnalul de vanzari (unde apar si facturile intracomunitare) si isi ia de acolo plaja de numere folosite in luna respectiva.
SAGA face asa: ia primul numar din luna si "citeste" ultimul numar din luna aflat in jurnalul de vanzari. SAGA stie de asemenea daca o factura este anulata (in aceasta plaja) daca nu veti completa nimic in ecranul de jos (adica treceti denumirea clientului, numarul, si data si validati FARA SA SCRIETI NIMIC IN ECRANUL DE JOS).
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
saga mi-a trecut primul nr de factura pentru operatiunile interne si ultimul nr de factura pt operatiile interne dar intre ele sunt si facturi emise pt operatiunile intracomunitare. E adevarat ca le numara corect, dar e necesar sa apara evidentiate la pct 2.2 nr de facturi emise de la nr.... la nr... doar cele emise pentru operatiunile interne??
-
la generarea 394 saga ma avertizeaza ca am peste 500 inregistrari si trebuie sa generez fisierul xml.
In acest caz cum procedez? Nu mai generez din program pdf la 394?
Multumesc!
In acest caz cum procedez? Nu mai generez din program pdf la 394?
Multumesc!
-
Nu s-a confruntat nimeni cu aceasta situatie?Poate ma ajuta cineva.Nu stiu cum sa procedez si trebuie sa depun 394.
Multumesc!
Multumesc!