De unde ati tras concluzia asta?
Acel PDF este, de fapt, programul gratuit de asistenta pus la dispozitie de MF.
In PDF se pot importa fisiere create cu alte aplicatii sau chiar D101 se poate crea cu alte aplicatii.
La fel si bilantul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Imi cer scuze ca am interpretat gresit discutiile de pe forum privitor la D101 si asta din cauza ca unii termeni informatici pentru mine sunt "SF-uri".
Pe viitor am sa fiu mai atenta.
Multumesc frumos pentru rabdarea cu care ne impartasiti din cunostintele d-voastra.
multumesc pentru raspuns, dar am scris impozit pe venit(microintreprindere), nu impozit pe profit. Nu am treaba cu D101, nu si anul acesta.
oricum am inteles ce am de facut.
azi am vrut sa depun decl.100 la finante si nu mi-a primit-o ca la rd.1.1 era 0
am completat rd.1= imp.550 ( ce era de plata la trim.3) ,la rd.1.1=0, rd.2=550 si imi spun ca nu e buna, ca treb.completat si rd.1.1
cum e corect?n-am inteles nimic
La declaratia 101 la calculul final al impozitului nu-mi deduce suma cea mai mica din randul 8 ci se aduna cu imp. minim si apare de plata total(am avut numai impozit minim,imp.pe profit a fost mai mic,parca in instructiuni scrie ca se trece si se plateste imp.cel mai mare,am inteles bine?
intretimp am aflat si raspunsul
dar am o alta intrebare
pe trim 2 am forfetar 1433
pe trim 3 am forfetar 2150
pe trim 4 am forfetar 2150
impozitul pe tot anul 2009 calculat este de 3594 iar forfetarul este de 5733
ma puteti ajuta la modul de completare al declaratiei 101
Declaratia 101 nu se depune pentru microintreprinderi. Sunt unele microintreprinderi care au sarit de pragul; valoric si au devenit intreprinderi impuse pe 16%, sumele platite de aceste entitati cu titlu de impozit pe venit s-a transformat in impozit pe profit si acest lucru trebuie evidentiat.
@leontem
Va puteti ajuta singur(a) daca veti citi cu atentie subiectele despre impozit pe profit de pe forum. Deja s-a explicat de nspe mii de ori cum se procedeaza la decembrie.
Nu mai postati aceiasi problema in mai multe topicuri.Pe viitor va sterg direct toate postarile duble.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.