rugaminte

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
paturcai

#16 Mesaj de paturcai »

Eu nu sunt inversunat impotriva expertilor si nici a consultantilor.
Nu!
Sunt inversunat pentru ca se pare ca daca nu faci parte dintr-o "casta" usor, usor ti se ingradeste libertatea de miscare.
Sunt contabili idioti la fel cum sunt si experti si consultanti la fel de idioti.
Intotdeauna puterea exemplului prinde foarte bine atunci cand dai la iveala "exceptiile".
Daca aceste caste m-ar si apara - nu numai sa-mi ceara "cotizatii" - as fi fost primul care as fi "aderat" la ele.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

petriself

#17 Mesaj de petriself »

Paturcai, imi esti simpatic, nu am nimic cu tine sau cu cineva anume, asta am inteles eu din mesajele citite.
Sa nu uitam ca si exepertii sunt tot economisti ca si noi si executa si ei inregistrari contabile, deci chiar muncesc, nu numai "vizeaza" sau verifica.
Ei au facut cursuri, au intocmit proiecte, au dat examene, au cheltuit niste bani, etc. pana au ajuns aici. Merita respect. Oricine este liber sa se pregateasca si sa devina expert contabil sau consultant fiscal.
Parca ar fi o polemica intre experti si economisti si contabili, si uitam esentialul. Nici unii, nici altii nu sunt vinovati pentru ce se intampla. Vinovati sunt guvernantii. Impotriva lor sa ne indreptam. Pana nu intelegem ca trebuie sa fim uniti, indiferent ce "contabili" suntem, nu vom reusi.
Polemica este si a fost intotdeauna intre Ministerul de Finante si CECCAR, nu stiu care este mai "mare", care cui ii este subordonat. Sa-i lasam pe ei sa se razboiasca. Noi trebuie sa intelegem ca fara adeziunea si sustinerea tuturor nu vom avea sorti de izbanda.
Nu cred ca e tocmai topicul corespunzator pt. discutia aceasta.
Mai multe in topicul respectiv.

Scrie răspuns