Bilant semestrial 2010
Re: Bilant semestrial 2010
Cam nasol cu 'adoberele lor',dar m -am ambitionat si l-am descarcat si de la M F.Ca sa vezi cata 'ambitie zace in mine'[scuzati incorectitudinea frazei]
Dar sa devenim seriosi;va rog mult sa ma luminati in legatura cu semnaturile sit.sem.
Nu pot eu ca angajata pe post de contabil ,sa le semnez? A ramas tot vechiul sistem?
E o caldura la noi!!!!!Mult succes la bilanturi si concedii placute.
Dar sa devenim seriosi;va rog mult sa ma luminati in legatura cu semnaturile sit.sem.
Nu pot eu ca angajata pe post de contabil ,sa le semnez? A ramas tot vechiul sistem?
E o caldura la noi!!!!!Mult succes la bilanturi si concedii placute.
Ba da doamna semnati-l fara grija. Daca va intreaba cine v-a spus sa-l trimiteti la mine. Am metode brevetate de lamurire.
Din nefericire a ramas tot vechiul sistem
Mai rau: aud ca nici dischete nu se mai gasesc. Sa ne vvezi alergand ca disperatii dupa asa ceva.
Am intrebat daca putem sa trecem pe stick bilanturile si sa le depunem. DISCHETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mi-a soptit racnind o duduie de la Administratie.
Discheta! m-am conformat eu.
Din nefericire a ramas tot vechiul sistem
Mai rau: aud ca nici dischete nu se mai gasesc. Sa ne vvezi alergand ca disperatii dupa asa ceva.
Am intrebat daca putem sa trecem pe stick bilanturile si sa le depunem. DISCHETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mi-a soptit racnind o duduie de la Administratie.
Discheta! m-am conformat eu.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
lucrez in continuare pentru firma in lichidare. lichidatorul mi-a prelungit contractul de munca pentru a tine in continuare evidenta contabila.De aceea intrebam daca pe langa acea declaratie a lichidatorului mai trebuie si bilant semestrial.tomac scrie:Dacă există lichidator numit, nu mai e problema dumneavoastră, decât dacă sunteți lichidatorul numit al acelei firme.
E problema lichidatorului.El are obligația depunerii acelei declarații.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
buna ziua,raportarile semestriale se depun tot vizate de contabil autorizat?
Acelea cu cifre din acelea devastatoare, da tot vizate.
...si dischetaaaaaa s-a lansat ca un bumerang, cum s-a cerut? ... asa trebuia...OARE SE VOR TREZI CA TREBUIE SI LA REGISTRU COMERTULUI
. spor in toate si concediu placut

Deocamdata nu este interesant la Registrul COmertului.
Si-au facut plinul cei de la Registrul COmertului.
Si-au facut plinul cei de la Registrul COmertului.
Vă grăbiți cu afirmațiile:
1. Administrațiile financiare nu au program de preluare. Ca urmare este imposibil să știe dacă se pot sau nu prelua mai multe firme de pe un suport magnetic.
2. Spre deosebire de anii anteriori, în ordinul ANAF nu e vorba despre dischetă ci despre suport magnetic (acesta poate fi inclusiv un HDD extern)
3. Din cauză că pdf-ul permite salvarea fișierelor în foldere distincte, a căror denumire poate fi setată de către utilizator, este posibil ca preluarea să poată fi făcută și de pe stick de exemplu, iar pe stick să existe mai multe firme.
4. Aceasta este o raportare contabilă, nu bilanț, și este solicitată exclusiv de către MF. La registrul comerțului se depune doar bilanțul anual (bilanțul contabil).
1. Administrațiile financiare nu au program de preluare. Ca urmare este imposibil să știe dacă se pot sau nu prelua mai multe firme de pe un suport magnetic.
2. Spre deosebire de anii anteriori, în ordinul ANAF nu e vorba despre dischetă ci despre suport magnetic (acesta poate fi inclusiv un HDD extern)
3. Din cauză că pdf-ul permite salvarea fișierelor în foldere distincte, a căror denumire poate fi setată de către utilizator, este posibil ca preluarea să poată fi făcută și de pe stick de exemplu, iar pe stick să existe mai multe firme.
4. Aceasta este o raportare contabilă, nu bilanț, și este solicitată exclusiv de către MF. La registrul comerțului se depune doar bilanțul anual (bilanțul contabil).
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua ,
Am o mica problema legata de bilant :din pacate mi-a expirat contractul de abonament pentru saga, iar o reiinoire pot face abia dupa 15 august cand iau o parte din bani si nu pot sa-mi actualizez noua versiune cu bilantul semestrial, am incercat sa copiez de pe m finante programul dar nu merge, eu aveam deja istalat versiunea Adobe 9, iar pentru programul de bilant imi trebuie Adobe 8, am copiat si aceasta versiune ,dar imi spune ca nu s-a instalat corect din cauza celeilate, nu stiu ce sa fac, poate imi trimite si mie cineva fisierele pentru bilant, cu directorul exe poate asa reusesc .
Va multumesc
Am o mica problema legata de bilant :din pacate mi-a expirat contractul de abonament pentru saga, iar o reiinoire pot face abia dupa 15 august cand iau o parte din bani si nu pot sa-mi actualizez noua versiune cu bilantul semestrial, am incercat sa copiez de pe m finante programul dar nu merge, eu aveam deja istalat versiunea Adobe 9, iar pentru programul de bilant imi trebuie Adobe 8, am copiat si aceasta versiune ,dar imi spune ca nu s-a instalat corect din cauza celeilate, nu stiu ce sa fac, poate imi trimite si mie cineva fisierele pentru bilant, cu directorul exe poate asa reusesc .
Va multumesc
Raportarea contabila semestriala este doar in format "pdf" si nu "exe".
Dupa cum scrie si pe anaf.ro ai nevoie de adobe reader minim vers.8.2.0, cu versiunea 9 ar trebui sa functioneze. De altfel scrie ca pentru XP ai nevoie de minim service pack 2, adica daca ai doar service pack 1 nu va merge.
Dupa cum scrie si pe anaf.ro ai nevoie de adobe reader minim vers.8.2.0, cu versiunea 9 ar trebui sa functioneze. De altfel scrie ca pentru XP ai nevoie de minim service pack 2, adica daca ai doar service pack 1 nu va merge.
-
multumesc de raspuns, am XP instalat dar nu stiu ce reprezinta minim service pack2, si chiar nu stiu ce o sa fac
- balteanuc692
Dezinstalati tot ce inseamna ADOBE din calculator din Control Panel>Add or Remove Programs dupa care reinstalati ADOBE.
-
pt intarziati...
la bilant saga nu mi-a trecut nimic la date privind platile restante desi la 30.06.2010 am cateva facturi peste 90 si respectiv 30 zile neplatite ...
Le trec eu sau am interpretat gresit formularul ?
la bilant saga nu mi-a trecut nimic la date privind platile restante desi la 30.06.2010 am cateva facturi peste 90 si respectiv 30 zile neplatite ...
Le trec eu sau am interpretat gresit formularul ?
Le treci manual.