declaratia 112

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
septimiuv

Re: declaratia 112

#16 Mesaj de septimiuv »

da :twisted:
si puteti sa trimiteti si cadouri la saga, nu o sa se supere nimeni :roll:

danilevicis

#17 Mesaj de danilevicis »

Cam ce cadou ai vrea septimiuv? Ce preferi?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

ciobanum147

#18 Mesaj de ciobanum147 »

Eu una daca as face parte din ''conducerea saga' as face un top al celor mai activi -eficienti-devotati- adevarati profesionisti ai forumului si le-as acorda un abonament gratis pe un an -deoarece zic ca merita -si invers si noi sa le dam cadouri de natura -multumim, sarumana -si macar simbolic un :wink: imi pare rau ca nu am si alte zambete : :P

fagarasa176

#19 Mesaj de fagarasa176 »

Weee.....ce'am castigat? :mrgreen:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

eugen01

#20 Mesaj de eugen01 »

Catre fagarasa 176 mare vistiernic ,de la eugen01 umil diac al unei cancelarii al carui nume este cu neputinta de a destainui.A fost ajuns la cunostinta noastra, ca esti tinut la mare cinste si a ajuns pana la noi veste de marirea voastra.Cu bucurie vom trimite ceva placut si desfatator, spre desfatarea clementei voastre.Cu bucurie vom trimite darul, iar daca-ti trebuieste ceva care sa-ti poata procura placere, da-ne de stire printr-o marturisire a afectiuni tale, pe forum Saga.
Stiind ca maria voastra e mai presus de scarbavnica patima de iubire de arginti, cu umilinta cuvenita vom cere Spatarului, sa va copleseasca cu PRAVILA 571/2003 si ale ei texte vetero-analectice, numim aici acele ucazuri izpravnicesti emise de de Marele Vistiernic al trebilor banesti de dinlauntrul tarii.
De cu folos si mare trebuinta este pravila mai sus pomenita, in aceste vremuri tulburi, in care la mare cazna si chinuiala este supus acest suflet prapadit al nostru.Caci acela care cu agera-i minte va prinde intelepciunea logofeteasca, va putea scoate din carte si din slovelele-i tainice, cheia fericirii noastre a tuturor.
Altfel, sa aiba mare grija maria voastra cu intelesurile Pravilei mai sus pomenite, caci pentru cei ce nu se supun, Marele Vistiernic dimpreuna cu Sfatul Tarii s-au ostenit de-au aprobat intr-u pedeapsa noastra Cazania CPF, unde citim de lucruri infricosatoare despre asprimea ce se abate asupra stricatorilor de legi.
Scrisa azi 19 gerar valeat 7519 de la facerea lumii.

(La HRP sau AP suna ocupat, probabil sunt prinsi in meandrele concretului) :)
Ultima oară modificat Joi Ian 27, 2011 1:16 am de către eugen01, modificat 1 dată în total.

fagarasa176

#21 Mesaj de fagarasa176 »

Aoleoooooo :shock: ma doare capuuu...ajungeeee :shock:
P.S.: Unde'i iconita cu "kill my self" rog insistent adaugarea acesteia pentru a'mi exprima sentimentele fatza de posturile colegului eugen
Ultima oară modificat Mie Ian 19, 2011 4:16 pm de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

danilevicis

#22 Mesaj de danilevicis »

Mare cronicar esti tu Eugene! :lol:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

septimiuv

#23 Mesaj de septimiuv »

bre terminati cu caterinca :twisted:
daca vreti caterinca bagati-va la meniul Alte probleme

eugen01

#24 Mesaj de eugen01 »

hmmm...sunt nevoit sa profit de momentul clipei cotingente pentru a lansa o delatiune anonima..fiind om cu principii o semnez:
Catre severul dar dreptul Spatar al forumului Saga multa sanatate din partea lui eugen01 ot Romania.
Ipak dau de stire mariei tale despre lucrul lui fagarasa 176 cum am auzit eu ca vrea un emoticon, si altmintrea nu e ca am citit si eu.
Ipak resping ca nefondata utilitatea acelui emoticon, noi utilizatorii forumului respectand cu umilinta pravilele de functionare, altfel fiind oameni maturi stim noi cum sa ne pazim mai bine.
Ipak de mai multa trebuinta sunt sugestiile din forumul respectiv.
Ipak spui domniei tale, de ce am inteles eu.Eu spui domniei tale siaceste cuvinte sa tii domnia ta la tine, sa nu stie oameni multi.

septimiuv

#25 Mesaj de septimiuv »

ce ti-a crescut inima in tine cand ai fost luat in vizor :evil:
totusi, credeti ca glumesc, potoliti-va ca caterinca aici, treceti mai jos

alte postari prostesti le voi sterge

paturcai

#26 Mesaj de paturcai »

Vreti sa vedeti declaratia 112 in varianta de test?
LUati-o de aici:
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/de ... 110111.pdf
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns