transmitere electronica declaratii
Re: transmitere electronica declaratii
nu. trimiteți pe "[email protected]"
Dar verificați și formularul 150, ca nu cumva acel cui eronat să fi fost trecut de către dvs așa în acea cerere.
Dar verificați și formularul 150, ca nu cumva acel cui eronat să fi fost trecut de către dvs așa în acea cerere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
spuneti-mi va rog cum se procedeaza in cazul in care sa zicem un tip de declaratie-de ex decont tva.....se transmite de doua ori....?
In mod natural al doilea decont ar trebui sa fie respins.
Ca sa vedeti cate deconturi ati depus, undeva in dreapta sus aveti o lupa (LOGARE), apasati pe ea, si apo va alegeti codul fiscal din llista derulanta si acolo vedeti ce declaratii ati depus si obervatiile ANAF.
Ca sa vedeti cate deconturi ati depus, undeva in dreapta sus aveti o lupa (LOGARE), apasati pe ea, si apo va alegeti codul fiscal din llista derulanta si acolo vedeti ce declaratii ati depus si obervatiile ANAF.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
am intrat....am verificat,apar doua deconturi pentru aceeasi perioada...inca nici un mesaj,probabil va trebui sa astept
vizualizare declaratii
PASTE FERICIT,
incepand cu luna asta am obtinut cerificat digital,am depus la finante,am obtinut confirmarea si am transmis online,dar nu am creat cont inainte pe anaf, cum pot sa vizualisez declaratiile si dosarul fiscal.tot am incercat si nu rausesc.
JUNC LAURA
incepand cu luna asta am obtinut cerificat digital,am depus la finante,am obtinut confirmarea si am transmis online,dar nu am creat cont inainte pe anaf, cum pot sa vizualisez declaratiile si dosarul fiscal.tot am incercat si nu rausesc.
JUNC LAURA
http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF
In partea de jos avem o caseta intitulata Servicii on line.Click-aim Acces dosar fiscal.Se va deschide o noua fereastra intitulata INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE a serviciului.
Avem chiar si un topic dedicat :
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=12825
In partea de jos avem o caseta intitulata Servicii on line.Click-aim Acces dosar fiscal.Se va deschide o noua fereastra intitulata INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE a serviciului.
Avem chiar si un topic dedicat :
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=12825
vizualizare declaratii
am mers la serv.online ,acces dosar, am mers pe cheita ,imi cere codul pin ,si apoi ma scoate afara,spune ca a esuat
junc laura

junc laura
-
am si eu o MARE rugaminte....
am certificat digital,am transmis online ,dar nu pot lista decl.100 si 300 si nu ma pot loga la dosarul fiscal ...
am citit ce au postat colegii mai inainte dar tot n-am reusit sau mai degraba n-am inteles ( am instalat certif.digital pe mozilla ,poate de asta nu merge?)
daca are cineva timp sa mai explice o data cum listeaza decl.dupa ce a transmis-o .
am certificat digital,am transmis online ,dar nu pot lista decl.100 si 300 si nu ma pot loga la dosarul fiscal ...

am citit ce au postat colegii mai inainte dar tot n-am reusit sau mai degraba n-am inteles ( am instalat certif.digital pe mozilla ,poate de asta nu merge?)
daca are cineva timp sa mai explice o data cum listeaza decl.dupa ce a transmis-o .
Se poate lista si inainte de a trimite. Nu zice nimeni ca doar dupa trimitere se listeaza (poti lista chiar si dupa ce ai semnat digital). Important este sa atasezi recipisa la declaratie.
Am trimis D 300, am primit confirmarea ca a fost prelucrata, iar dupa 2 zile mi-a sosit o factura cu data de 30 iunie, am refacut D 300 , insa nu am gasit unde sa pun bifa de rectificativa, si am trimis-o asa, fara bifa. Am primit raspunsul ca a mai fost trimisa odata, iar cea trimisa a doua oara nu a fost prelucrata. Cum pot depune D 300 ca rectificativa?????
- balteanuc692
300 nu are rectificativa, la urmatoarea declaratie prindeti factura in regularizari.
Ok. Deci, inregistrez factura cu data de 30 iun. Las D 300 asa cum am depus-o initial. Iar in decontul din sept., la randul 28 (cumva?), trec suma TVA -ului din factura? E o factura de la firma de salubritate. E corect asa?
Nu am fost niciodata nevoita sa fac asa ceva si de aceea nu stiu.
Nu am fost niciodata nevoita sa fac asa ceva si de aceea nu stiu.
Va rog, e bine sau nu, ce am zis?
-
BUNA ZIUA
Din greseala am vrut sa trimit, o declaratie deja trimisa la anaf, si mi a aparut mesajul "transmiterea online a fost anulata de catre utilizator", la rubrica Stare document
Cum sa interpretez mesajul?
Din greseala am vrut sa trimit, o declaratie deja trimisa la anaf, si mi a aparut mesajul "transmiterea online a fost anulata de catre utilizator", la rubrica Stare document
Cum sa interpretez mesajul?