Buna ziua.
Avem si noi aceeasi problema la un salariat care a beneficiat de 13 zile concediu medical in luna februarie. Am trecut acelasi certificat pe 2 randuri: primele 5 zile suportate din FS, iar urmatoarele 8 din CCI, iar in D112 ne da urmatoarea eroare: "concediul medical initial nu poate fi in acelasi timp si concediu in continuare; seria si nr trebuie sa fie diferite."
Ce ar trebui facut, avand in vedere ca este acelasi certificat acordat pentru 13 zile, deci e normal sa fie aceeasi serie si acelasi nr.
Nu valideaza D112, si nu genereaza xml.
Va rog un sfat.
Multumim.
concedii medicale
- fagarasa176
Re: concedii medicale
la al 2'lea rand, la cel suporttat din cci ai trecut la serie certif initial aceeasi serie ca la serie certif....
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
am avut si eu un caz luna trecuta cu acelasi mesaj. Persoana in cauza a avut medicale si anul trecut. Pana nu le-am sters pozitiile vechi de anul trecut, nu am putut sa fac D112 pe luna 02.2011. Dadeam mereu acelasi mesaj indiferent ce am schimbat.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Nu, am incercat ambele variantele: cu seria si nr completate la randul 2 si fara serie si nr completate, si imi da aceeasi eroare!
Nu mai stim cum sa facem.
Nu mai stim cum sa facem.

Daca este un singur concediu medical initial ai operat bine pe doua randuri dar in coloanele de serie si numar certificat intial (respectiv coloanele 18 si 19) nu trebuie sa completezi nimic. Aceste coloane se completeaza numai in cazul in care cerificatul medical are bifat "in continuare" in coltul din dreapta sus si atunci se plateste numai din cci si nu se opereaza decat pe un rand.
Multumesc tare mult, dle sau dna Stuparu.
Am sters din D112, de la randurile 3 si 4 din sectiunea Concedii medicale seria si nr. certificatului initial. Eu operam modificarile doar in SAGA, la concedii medicale, iar cand generam D112, imi aparea aceeasi eroare de fiecare data.
Acum e ok, s-a validat. Inca o data multumesc.
Sa aveti o zi excelenta!
Corina I.

Am sters din D112, de la randurile 3 si 4 din sectiunea Concedii medicale seria si nr. certificatului initial. Eu operam modificarile doar in SAGA, la concedii medicale, iar cand generam D112, imi aparea aceeasi eroare de fiecare data.
Acum e ok, s-a validat. Inca o data multumesc.

Sa aveti o zi excelenta!
Corina I.