REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
munteanud411

Re: REVISAL - noua versiune

#16 Mesaj de munteanud411 »

Avand in vedere ca vorbim de exact aceeasi firma, nu e de mirare !
Inca o dovada :
Pe versiunea noua am incetat un contract ( am salvat incetarea)
Daca incerc sa introduc un nou contract pe acelasi CNP, programul nu imi da voie pe motiv ca un salariat nu are voie sa aiba 2 contracte pe durata nedeterminata.

Pai care 2 daca unul este INCETAT?
Toate problemele intilnite astazi le-am comunicat si lor, dar le-am mai comunicat si in legatura cu actualul Revisal si tot degeaba!
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

ghineae609

#17 Mesaj de ghineae609 »

Versiunea veche mergea in sensul ca, eu am avut un angajat i-am incetat contractul si dupa doua luni l-am angajat iar cu un alt contract astfel ca in REVISAL firma figureaza cu acest angajat ca avand contrcatul nr.8 incetat si contractul nr. 12 activ. Inseamna ca versiunea actuala da mai mari batai de cap.

ghineae609

#18 Mesaj de ghineae609 »

Aveti idee daca exista termen la ITM ptr depunerea instiintarilor referitoare la persoana care transmite REVISAL-ul?

balazse

#19 Mesaj de balazse »

munteanud411 scrie:Si nici in varianta asta nu poti sterge un salariat sau contract daca ai apucat sa il introduci
Eu de fiecare data, inainte de a lucru in ReviSal, fac o copie de siguranta la folderul "ReviSal", iar daca cumva am gresit ceva, sterg folderul si copiez inapoi copia de siguranta si incep de la inceput.
Asta este singura solutie in care poti face ceva (adica aproape singura, mai este acela de deschidere a bazei de date si stergerea datelor direct de acolo, doar ca pentru aia ai nevoie de cunostinte specifice domeniului).

davidb107

#20 Mesaj de davidb107 »

Pentru toti cei ce doresc sa testeze noua versiune si se tem sa nu piarda baza de date etc.
Intai se face o salvare a bazei de date de la mentenanta, se intra in folderul REVISAL unde este instalata vechea versiune si se face o copie a fisierului tip Revisal206Backup.mdb pe care tocmai l-am creat undeva in alta partitie. Daca deteriorati baza de date, se poate reinstala cu acest fisier.
Acest fisier se deschide cu Access Office, iar la parola se introduce revis^(
De asemenea, pe acest fisier se pot face corectii gen nume gresit, cnp gresit etc

munteanud411

#21 Mesaj de munteanud411 »

Si ne-ai lasat sa ne chinuim 5 ani ! :wink:
Dan-

balteanuc692

#22 Mesaj de balteanuc692 »

:lol:
mergeee, am deschis-o :lol:
Ultima oară modificat Mie Aug 03, 2011 9:01 am de către balteanuc692, modificat 1 dată în total.

calfav452

#23 Mesaj de calfav452 »

Baza de date incarcata nu indeplineste cerintele necesare preluarii: :roll: :!: :?:
Asigurarea de locuinte este obligatorie. Pentru cei interesati de asigurari de orice fel sau de colaborare, ma puteti contacta.

munteanud411

#24 Mesaj de munteanud411 »

Eu am si sters niste prostii pe care le aveam in Revisal 206. iar chestia cu backup-ul e trasnet! Daca ne mai spune si cu ce se deschid "db"-urile din Revisal500, e si mai si ! Cu Access 2003 nu se deschid
Dan-

munteanud411

#25 Mesaj de munteanud411 »

Pentru "calfa"
Inainte de Revisal 500 ai actualizat Revisalul 206 cu patch-ul "206_007"? Il gasesti pe aceeasi pagina de descarcare
Dan-

balazse

#26 Mesaj de balazse »

Pentru MunteanuD411
Se deschide si cu Microsoft Office Acces 2003 (cel putin la mine se deschide). De altfel informatiile cu parola pentru ReviSal exista de mult timp pe internet.
Totusi trebuie sa avem mare grija cand dorim sa modificam ceva in baza de date, daca nu avem cunostinte necesare putem sa incurcam si mai bine lucrurile.

davidb107

#27 Mesaj de davidb107 »

Aceasta metoda de corectare a bazei de date se va folosi numai daca datele incorecte respective nu au fost trimise deja on-line. Daca s-au trimis, se vor efectua corectiile necesare direct din program si se vor trimite si ele on-line.
Pt. Balazse: stiu ca circula de mult aceasta parola pe internet, probabil informaticienii care s-au ocupat de soft s-au ,,scapat" pe ceva forum si de acolo s-a preluat, dar crede-ma ca multi nici azi n-au aflat de ea. Era normal ca ea sa apara odata cu instructiunile, insa s-a preferat sa para ,,secreta", ca nici inspectorii ITM nu stiu de ea. :D

neguraa420

#28 Mesaj de neguraa420 »

vreau sa modific niste salarii...o pot face?sau trebuie sa astept implementarea noii versiuni de revisal...fac revisalul in saga...

ghineae609

#29 Mesaj de ghineae609 »

Daca fac o corectie, in sensul ca modific tipul de norma de la norma intreaga la timp partial, (mentionez ca s-a inregiatrat gresit contractul, in sensul ca e trecut cu norma intreaga in loc de timp partial si acum trebuie sa-l incetez dar ma gandesc ca daca nu-i fac corectia acum inainte de incetare dupa nu se mai poate) trec la data operarii data de azi si la data informatiilor trec data cu care s-a inceput contractul respectiv data din care CIM trebuie sa apara cu timp partial? Este vorba de luna aprilie.
A mai fost cineva in situatia asta?
Nu vreau sa va stresez dar sunt in incurcatura si nu vreau sa fac si eu greseala pe care a facut-o persoana care a inregistrat contractul...

neguraa420

#30 Mesaj de neguraa420 »

nu ma poate lamuri nimeni?plus ca trebuie sa angajez o persoana ...pot sa o fac din saga????pls ajutor!!!ca nu am citit decat cum se testeaza noua varianta:(

Scrie răspuns