eroare declaratia 112 online
-
Re: eroare declaratia 112 online
Am o problema la declaratia 112.
Deci, in decembrie am la acelasi angajat 2 contracte(expira contractul pe per det si in continuare i-am facut altul pe nedeterminata).
Pe statul de plata apare cu 2 linii-: la primul contract-CAS angajat=60, la al 2-lea contract-CAS=27 lei. Total corect=87 lei.
Cand generez declaratia 112, la salariatul acesta imi pune CAS=88 (in loc de 87) Aici e problema...cand totalizeaza CAS angajati la creanta nr 02- il ia corect pe cel de pe stat ....dar daca totalizez din decl 112, imi da cu un leu mai mult..imi genereaza decl 112 cu erori.
Cum rectific din 88 in 87 lei, ca nu ma "lasa" sa modific...?
Multumesc!!
Deci, in decembrie am la acelasi angajat 2 contracte(expira contractul pe per det si in continuare i-am facut altul pe nedeterminata).
Pe statul de plata apare cu 2 linii-: la primul contract-CAS angajat=60, la al 2-lea contract-CAS=27 lei. Total corect=87 lei.
Cand generez declaratia 112, la salariatul acesta imi pune CAS=88 (in loc de 87) Aici e problema...cand totalizeaza CAS angajati la creanta nr 02- il ia corect pe cel de pe stat ....dar daca totalizez din decl 112, imi da cu un leu mai mult..imi genereaza decl 112 cu erori.
Cum rectific din 88 in 87 lei, ca nu ma "lasa" sa modific...?
Multumesc!!
unde nu va lasa sa modificati ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Nu ai cum sa modifici. Vei contabiliza in plus cu suma respectiva prin articole contabile.
Nu pot semna D112. O validez, dau pt. semnatura si primesc mesajul "Documentul va genera XML numai daca este apasat butonul validare". Apas din nou validare dupa care ... semnatura ... si acelasi mesaj. Ce sa fac?????
Apesi pe "generare pdf" -> il salvez intr-un anumit folder (preferabil alt decat temp) -> apesi pe validare -> in fereastra aparuta selectezi fisierul D.112 (dai un simplu click pe el) -> apesi pe "salvare" -> dupa care il semnezi si la fereastra care iti apare apesi pe "salvare".
Cam atat. Sa ne spui daca nu ai reusit.
Cam atat. Sa ne spui daca nu ai reusit.
Am facut cum mi-ai spus si a functionat doar:
Ce sa-i mai fac??? Ma preseaza timpul ...
si atat caci apoi mi-a aparut mesajul <<Validarea s-a terminat cu succes! A fost atasat DecUnica.xml. Copiati fisierul PDF pe CD pt. unitatea fiscala.>> Si doar butonul OK. Am dat OK - semnatura - si iarasi mesajul pe care l-am scris in postarea mea anterioara.balazse scrie:Apesi pe "generare pdf" -> il salvez intr-un anumit folder (preferabil alt decat temp) -> apesi pe validare -
Ce sa-i mai fac??? Ma preseaza timpul ...
Incercati ,dupa ,,,Validarea s-a terminat cu succes! A fost atasat DecUnica.xml. Copiati fisierul PDF pe CD pt. unitatea fiscala. OK",mergeti la ,,file " ->,,Save "si apoi la semnatura.
De la Balazse am invatat ....mie imi disparea semnatura.
De la Balazse am invatat ....mie imi disparea semnatura.
Am reusit, va multumesc. A mers cu salvari, salvari ...
E posibil ca pt. o declaratie trimisa pa 22 ian. sa nu-i pot vedea starea nici azi 26 ian.???
Ce mesaj primești când vrei să vezi starea D112 ?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Am reusit cu vizualizarea starii declaratiilor!!
mai bine mai târziu.. 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)