adaugare facturi - coloana cod fiscal
Re: adaugare facturi - coloana cod fiscal
..si de ce sa nu apara direct asa cum am scris.. ? de ce sa mai tastezi 3 taste ca sa-ti afiseze tot ce contine cuvintele cautate ? 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Acum am inteles ce vrei sa zici, adica sa trec "gaz" si sa imi apara automat lista.
Ar fi interesant, dar poate pentru unii ar ingreuna munca ca de fiecare data sa apara lista cu mai multi furnizori.
Poate ca "ctrl+enter" ar putea sa ramana, adica tu decizi daca vrei o cautare sau nu (nu e mare scofala sa apesi "ctrl+enter", zic eu).
Ar fi interesant, dar poate pentru unii ar ingreuna munca ca de fiecare data sa apara lista cu mai multi furnizori.
Poate ca "ctrl+enter" ar putea sa ramana, adica tu decizi daca vrei o cautare sau nu (nu e mare scofala sa apesi "ctrl+enter", zic eu).
Rezolvat prin vers.389.balazse scrie:Daca nici asa nu il gasesti, treci orice text si te lasi dus sa creezi un nou partener -> aici procedezi cum a mentionat FagarasA176 si daca mai exista o data partenerul atunci iti apare mesajul de avertizare (totusi daca este platitor de TVA trebuie sa treci si RO in fata ca daca nu il treci nu iti va aparea mesajul de "eroare").