declaratia 390 PS
Re: declaratia 390 PS
Ceva nu ii bine. La "banca-valuta" ti s-a completat casuta "din care TVA"?
DA,balazse scrie:Ceva nu ii bine. La "banca-valuta" ti s-a completat casuta "din care TVA"?
|Suma in valuta|....|Curs|....|Suma|....|Din care TVA|
......1000............. 4.4617.... 4461.70.... 863.56 .........................si in RJIP trece suma 3598.14.
Ce sa fac, sa STERG suma de 863.56 |Din care TVA| si atunci in RJIP trece suma de 4461.70 ca asa ar fi corect.
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
Dintr-un anumit motiv trece acea suma la "din care TVA", si acest lucru nu este corect.
Eu zic sa stergi plata, sa devalidezi factura, validezi din nou factura si inregistreaza din nou plata.
Daca factura este trecut cu "T" nu ar trebui sa se completeze rubrica "din care TVA".
Eu zic sa stergi plata, sa devalidezi factura, validezi din nou factura si inregistreaza din nou plata.
Daca factura este trecut cu "T" nu ar trebui sa se completeze rubrica "din care TVA".
La tine programul calculeaza coresct, sau numai la mine e aceasta problema?
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
Cred ca la tine este problema. Incearca sa instalezi ultima actualizare a versiunii free.
Daca nici asa nu merge incearca sa trimiti baza de date echipei Saga, poate la verificarea bazei de date te pot ajuta.
Daca nici asa nu merge incearca sa trimiti baza de date echipei Saga, poate la verificarea bazei de date te pot ajuta.