In S1004 col.1 trebuie sa ai aceleasi sume pe care le-ai avut in col.2 la 31.12.2014.
Doar in col.2 este zero deoarece s-au inchis conturile si distribuit ceea ce mai era.
Eroare bilant lichidare
Re: Eroare bilant lichidare
Am reusit sa fac raportarea anuala, am facut raportul de lichidare le-am scanat, la formularul S1039 am bifat sit.fin.anuale intocmite in vederea lichidarii conf.L82/91, am validat dar la atasare arhiva zip imi spune ca am 12 MB si nu trebuie sa depaseasca 9.5 MB. Cum sa le scanez, am 22 de pagini.D-le Tatum cum ati procedat.
Ajutati-ma va rog sa scap odata de bilantul asta.
Ajutati-ma va rog sa scap odata de bilantul asta.
bifezi prima optiune : situatii financiare .. intocmite in vederea operat de fuziune, dizolvare lichidare ;
scuze pt intarziere.
Nu prea m-am uitat pe aici deoarece fac niste dosare pt.banca restituire imprumut asociati si plata dividende si mi-au cerut pe ultimii 4ani de la data la au ineput sa se plateasca dividende.
Si asa ca o gluma (ieri n-am trat-o asa) mi-au cerut balanta lunii aprilie 2015 (da 2015) sa vada profitul din 2015 . Desi se plateau dividende pentru mai putin de jumatate din suma existenta in cont 117 .
scuze pt intarziere.
Nu prea m-am uitat pe aici deoarece fac niste dosare pt.banca restituire imprumut asociati si plata dividende si mi-au cerut pe ultimii 4ani de la data la au ineput sa se plateasca dividende.
Si asa ca o gluma (ieri n-am trat-o asa) mi-au cerut balanta lunii aprilie 2015 (da 2015) sa vada profitul din 2015 . Desi se plateau dividende pentru mai putin de jumatate din suma existenta in cont 117 .
Eu am avut atasament de aproape 8MB.
Nu ai nicio posibilitate sa scanezi fisier continuu ? adica toate notele explicative sa fie un attach, de exemplu?
Nu ai nicio posibilitate sa scanezi fisier continuu ? adica toate notele explicative sa fie un attach, de exemplu?
Multumesc tuturor pentru sfaturi, intre timp am rezolvat, am scanat la rezolutie mai mica si a mers. Am depus bilantul a fost ok, am depus si la registru.
Spor la lucru tuturor.
Spor la lucru tuturor.
-
Intampin urmatoarea problema:
Am facut bilant de lichidare la 30.06.2015 (formular s1039), in atasament (zip) am bilantul s1004 cu soldurile la 30.06.2015 pe 0. L-am depus la Finante la ghiseu iar recipisa imi da urmatoarea eroare:
Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare regula: R5.1: Luna atributului data_S (30.06.2015) = atributul luna (12)
Unde gresesc? MULTUMESC!
Am facut bilant de lichidare la 30.06.2015 (formular s1039), in atasament (zip) am bilantul s1004 cu soldurile la 30.06.2015 pe 0. L-am depus la Finante la ghiseu iar recipisa imi da urmatoarea eroare:
Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare regula: R5.1: Luna atributului data_S (30.06.2015) = atributul luna (12)
Unde gresesc? MULTUMESC!