angajare contabil
Re: angajare contabil
Activitatea dependentă înseamnă automat salariat. Dacă forma în care e exprimată relația de angajare nu este cea a unui contract de muncă, fiscul poate trata acea relația ca una exprimată în baza unui contract de muncă, dar o poate trata strict fiscal. Dacă o persoană juridică încheie un contract, altul decât unul de muncă, cu o persoană fizică, trebuie să verifice dacă există elemente ce pot duce la o reconsiderare fiscală a contractului, iar dacă există e mai bine și mai eficient financiar să încheie un contract de muncă. Altfel, nu va putea încheia o convenție și să o trateze fiscal ca un contract de muncă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: angajare contabil
mie mi-au spus cei de la ITM ca ei nu agreeaza aceasta conventie civila.
dpdv al administratiei fiscale este ok.poti declara si plati pe ei nu ii deranjeaza .
Deci exista acest conflict intre Codul Muncii si Codul Fiscal.eu una nu sfatuiesc pe nimeni sa faca acest lucru .
dpdv al administratiei fiscale este ok.poti declara si plati pe ei nu ii deranjeaza .
Deci exista acest conflict intre Codul Muncii si Codul Fiscal.eu una nu sfatuiesc pe nimeni sa faca acest lucru .