calcul CO
sa...simplu am totusi o nelamurire...as fi curioasa si pt mine pe viitor.... deci in acest caz in iun a lucrat 10 din 21...
a fost concediu platit ?
in acest caz.... nu intra si acele zile in baza de calcul....
am nedumeriri pt ca in oug zice ...media zilnica a drepturilor salariale.... ult 3 luni.... dar in acest caz daca a fost concediu de odihna, practic nu este tot drept salarial ???
tu cum interpretezi...??
a fost concediu platit ?
in acest caz.... nu intra si acele zile in baza de calcul....
am nedumeriri pt ca in oug zice ...media zilnica a drepturilor salariale.... ult 3 luni.... dar in acest caz daca a fost concediu de odihna, practic nu este tot drept salarial ???
tu cum interpretezi...??
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
da, daca a inceput munca atunci e ok.....
cum ai calculat tu e daca a lipsit o zi ...aiurea....
in cazul in care a avut de ex....(nu stiu faptic ce a patit...nu cunosc)...eu discut despre caz ...ca mod de calcul pt viitor:
deci daca ar fi avut concediu 10 in iun la sf si prima zi din iul ??
cum calculezi?
le consideri zile lucratoare?
sau faci media zilnica zilele lucrate si media zilnica cat a luat pe concediu......
stiu ca in iun se platea simplu, cum era inainte....ma gandeam daca am avea deja un concediu acordat pe mod actual de calcul... si in urm luna ar mai fi inca unu.... cum calculezi media??
...oare m-am exprimat clar...ce vreau sa zic.....
cum ai calculat tu e daca a lipsit o zi ...aiurea....
in cazul in care a avut de ex....(nu stiu faptic ce a patit...nu cunosc)...eu discut despre caz ...ca mod de calcul pt viitor:
deci daca ar fi avut concediu 10 in iun la sf si prima zi din iul ??
cum calculezi?
le consideri zile lucratoare?
sau faci media zilnica zilele lucrate si media zilnica cat a luat pe concediu......
stiu ca in iun se platea simplu, cum era inainte....ma gandeam daca am avea deja un concediu acordat pe mod actual de calcul... si in urm luna ar mai fi inca unu.... cum calculezi media??
...oare m-am exprimat clar...ce vreau sa zic.....

Mersi la toti.septimiuv scrie:pai daca in luna 06 a avut concediu se ia in calcul... eu am crezut ca atunci a inceput munca
ps in luna 07 ce pisici a patit ? a a avut concediu o zi ?
Am avut o discutie cu unii contabili si ei faceau 2000/66 si nu 2000/54 (asa interpretau ei media zilnica) era vorba, clar de zile lucrate de persoana in luna(fara concedii medicale) si nu total zile lucratoare din luna..

Sau de asta ce ziceti: (2000*54/66)/3 asta e parerea altora... despre media pt CO
Tks. la toti .

pai dupa mine.... 54/66 e ...ponderea zilelor lucrate in total zile.... asta deja e analiza .......herganiec scrie:
Sau de asta ce ziceti: (2000*54/66)/3 asta e parerea altora... despre media pt CO
dar daca ..... sa zicem pt viitor.....daca in iun-iul ar fi fost concediu de odihna calculat dupa normele actuale..... cum era???
Doriana scrie:pai dupa mine.... 54/66 e ...ponderea zilelor lucrate in total zile.... asta deja e analiza .......herganiec scrie:
dar daca ..... sa zicem pt viitor.....daca in iun-iul ar fi fost concediu de odihna calculat dupa normele actuale..... cum era???
(2000*54/66)/3 asta e parerea altora... despre media pt CO
-nu e dupa normele mele

Parerea mea: Cred ca corect e 2000/54 unde 54 reprezinta (in exemplul dat de mine) zilele efectiv lucrate + zilele de CO dar fara medicale din lunile 06+07+08.
-
330, pentru ca .....
sa-mi fie rusine, ca am aberat.
am modificat postul ca scrisesem pe linga subiect.

sa-mi fie rusine, ca am aberat.
am modificat postul ca scrisesem pe linga subiect.
Ultima oară modificat Joi Noi 03, 2005 1:27 pm de către tomac, modificat 1 dată în total.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Imi cer scuze, m-am blocat pe CM
asa ca am scris prostii anterior.
Era vorba despre CO.
La CO face media salariului realizat pe ultimele 3 luni. Programul face bine calculul. Cum ai stabilit diferenta dintre incadrare si realizat? Ai introdus la retineri sau ai modificat la incadrare?

Era vorba despre CO.
La CO face media salariului realizat pe ultimele 3 luni. Programul face bine calculul. Cum ai stabilit diferenta dintre incadrare si realizat? Ai introdus la retineri sau ai modificat la incadrare?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Nu am bagat pe retineri, si nici nu am modificat salariul de incadrare.
Am pus 0 la ore lucrate si 168 la ore C.O. si programul a calculat 2000 la venit realizat, atit cit este salariul de incadrare, si asa cum banuiam si eu ca e corect. O baza legala la ce mi-ai spus tu, mi-ar fi de mare folos. Multumesc de ajutor.
Am pus 0 la ore lucrate si 168 la ore C.O. si programul a calculat 2000 la venit realizat, atit cit este salariul de incadrare, si asa cum banuiam si eu ca e corect. O baza legala la ce mi-ai spus tu, mi-ar fi de mare folos. Multumesc de ajutor.