transport paine

fagarasa176

Re: transport paine

#16 Mesaj de fagarasa176 »

eugen cred ca doar insotiti de politia econimica au dreptul la acest tip de control
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

herganiec

#17 Mesaj de herganiec »

crezi? ei vin oricum..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tobosv790

#18 Mesaj de tobosv790 »

fagarasa176 scrie:eugen cred ca doar insotiti de politia econimica au dreptul la acest tip de control
Credeti ca cei de la politia economica sunt mai"rasariti". Sunt multi care nu stiu diferenta dintre o factura si un aviz; la modul fizic;d-apai sa mai stie diferenta dpdv al destinatiei fiecarui document de mai sus!!!

plesa

#19 Mesaj de plesa »

sa stiti ca au fost insotiti de politia economica si asa au dispus cei de la politia economica din acel judet.

balteanuc692

#20 Mesaj de balteanuc692 »

Exces de zel, clar. Eu as da in judecata si personal pe acel ofiter care a dispus acele masuri, nu numai contestarea masurilor, cerandu-i daune pe care sa le plateasca el, personal.

pascarium

#21 Mesaj de pascarium »

Buna , si eu am aceeasi problema , a fost oprit un sofer , acesta i-a prezentat avizul de insotirea a marfii + facturile(acolo unde se stia o comanda fixa) iar dl. de la politia economica de o amabilitate debordanda mi-a bagat sub nas o hartie cu un extras dintr-o OUG in care se specifica faptul ca paine trebuie intotita pe durata transportului doar de factura fiscala.
Intrebarea mea este atunci locul avizului unde este?Eu sunt din judetul Timis , Plesa tu de unde esti?

cernatv

#22 Mesaj de cernatv »

Nu prea conteaza de unde e plesa sau oricare dintre noi. Abuzul e abuz oriunde.

Ideal ar fi daca s-ar dori a fi repopulata colonia de la Periprava (ca si asa e subiect "cald" prin mass-media) cu ceva specimene de genul celora care fac asemenea abuzuri, in vederea "reeducarii".
P.S. Cei care iubesc Delta stiu ca putina forta de munca (mai ales d'asta calificata, din politie) la refacerea digurilor nu ar strica.

Scrie răspuns