actualizare program
... ori de cite ori e nevoie ... cei de la SAGA sunt foarte receptivi ... iar daca le mai oferim si solutii ... ei incearca (cu succes ...niculaen scrie:... Se mai fac multe?

"Numai 2 lucruri sunt infinite: universul shi prostia omeneask ! Shi pentru univers nu bag mana-n foc ..." Albert Einstein
- Administrator
Si eu sunt emotionat, dar in alt sens!
De exemplu, dupa ce am schimbat modul de salvare pe dischete a declaratiilor, cand am aflat ca programul de verificare a CAS nu stie sa citeasca directoarele cu spatii imi venea sa dau cu pumnii, picioarele si capul in pereti. Am ales sa folosesc picioarele.
Ideea e ca, la fiecare versiune noua, risc sa ma accidentez grav.
De exemplu, dupa ce am schimbat modul de salvare pe dischete a declaratiilor, cand am aflat ca programul de verificare a CAS nu stie sa citeasca directoarele cu spatii imi venea sa dau cu pumnii, picioarele si capul in pereti. Am ales sa folosesc picioarele.
Ideea e ca, la fiecare versiune noua, risc sa ma accidentez grav.
Se poate descarca un update pe un alt calcutator(pe care nu e instalat programul saga) iar apoi sa fie copiat pe calculatorul pe care e instalat programul?
Intreb acest lucru deoarece reteaua mea de internet de acasa nu ma lasa sa descarc decat noaptea tarziu,dar in schimb as putea sa descarc pe calculatorul de la servici.
Intreb acest lucru deoarece reteaua mea de internet de acasa nu ma lasa sa descarc decat noaptea tarziu,dar in schimb as putea sa descarc pe calculatorul de la servici.
despre actualizare
Am si eu o intrebare:
am primit pe 24 Aprilie un mail care ma atentiona ca s-au facut rectificari, dar nu am apucat sa fac update.
Pe 21 Mai mi-a venit alt mail cu un alt update.
Intrebarea mea este daca incarc acest ultim update, dim Mai (singurul pe care il vad de altfel) se updateaza automat si cu rectificarile din Aprilie sau trebuie sa mai incarc o data programul complet?
Multumesc,
am primit pe 24 Aprilie un mail care ma atentiona ca s-au facut rectificari, dar nu am apucat sa fac update.
Pe 21 Mai mi-a venit alt mail cu un alt update.
Intrebarea mea este daca incarc acest ultim update, dim Mai (singurul pe care il vad de altfel) se updateaza automat si cu rectificarile din Aprilie sau trebuie sa mai incarc o data programul complet?
Multumesc,