conventie civila
conventie civila
multumesc mult tuturor!
-
-
convetie civila
Nu s-a mai vorbit de mult despre acest lucru , si pentru ca este o situatie care ma intereseaza personal , am luat drumul casei de asig PH , si am intrebat acolo cum este cu acest 6.5%.
Ca urmare exista doua variante mi s-a spus .
1. ori se opresc lunar pe stat cei 6.5% si se vireaza atentie in contul pt asigurari sanatate -conventii civile , unde se trec CNP si numele asiguratului . Totodata se trece si in declaratia lunara .
2.in momentul cand se depune decl 205-(anul urmator ) se merge cu decl la casa si in baza venitului de acolo se platesc cei 6.5% .
Doamna de acolo a concluzionat -mai ortodox este sa se achite lunar .
Vin si va intreb: CUm opresc la conv civila -pe stat cei 6.5% pt ca nu imi da voie programul ?Sau cei care au facut asa au facut un"" stat de mana " sa-l numesc asa . Dar cum ati trecut in declaratia din Saga ? Va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti cunostinta de lucrurile astea .
Ca urmare exista doua variante mi s-a spus .
1. ori se opresc lunar pe stat cei 6.5% si se vireaza atentie in contul pt asigurari sanatate -conventii civile , unde se trec CNP si numele asiguratului . Totodata se trece si in declaratia lunara .
2.in momentul cand se depune decl 205-(anul urmator ) se merge cu decl la casa si in baza venitului de acolo se platesc cei 6.5% .
Doamna de acolo a concluzionat -mai ortodox este sa se achite lunar .
Vin si va intreb: CUm opresc la conv civila -pe stat cei 6.5% pt ca nu imi da voie programul ?Sau cei care au facut asa au facut un"" stat de mana " sa-l numesc asa . Dar cum ati trecut in declaratia din Saga ? Va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti cunostinta de lucrurile astea .
-
La conventia civila se calculeaza CAS (angajat si angajator ) incapand cu august 2007 ? Intra in categoria "3 - in situatia persoanelor care realizeaza venituri la angajatorul care efectueaza raportarea fara a avea contract de munca sau raport de serviciu cu acesta." din declaratia CAS ? In program daca selectez "conventie civila" nu pot selecta sa retina CAS .
conventie civila
referitor la completarea colegului "dutescus" cand o sa avem optiunea de
calcul a CASS la conventii in program ?
calcul a CASS la conventii in program ?
conventie civila
ajutati-ma fratilor! ce mai stiti nou legat de conventiile civile ? va rog mult ,nu stiu ce sa mai cred legat de acest subiect .Ce contributii platim in afara de impozit ?
-
conventie civila
va rog din suflet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ce mai stiti de conventii ?ce mai platim in afara de impozit ? ma intereseaza personal si sunt disperata pe acest motiv . Salvati-ma va rog ! Nu vreau sa va plictisesc !!!!, dar credeti-ma nu stiu si sunt fffff multe versiuni !!! 

conventie civila
multumesc mult septimiu ! imi poti da textul de "lege" unde scrie faptul ca nu se pl CAS ? In baza decl 205 merge la casa de asig si isi achita CASS in procent de cat ? ( contrib asigurator si asigurat sau numai asigurat )
-