Pe cand livrarea aplicatiilor SAGA in regim SaaS ?

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
gramac921

Re: Pe cand livrarea aplicatiilor SAGA in regim SaaS ?

#16 Mesaj de gramac921 »

eu am instalat dropbox-ul si pe tel si tableta si am acuma 54 Gb ( iti mai da ei automat ) ...ca folosesti aplicatia pe mai multe device-uri.

balteanuc692

#17 Mesaj de balteanuc692 »

Eu il am tot in contul DIGI Storage dar doar 2 gb acolo... inca nu am instalat pe alte device-uri...

balteanuc692

#18 Mesaj de balteanuc692 »

O mica problema observata in acest sistem... La salvare date din program, dureaza ceva daca firma este mai complexa si cloud-ul incepe si el in acelasi timp sa sincronizeze folderul din calculator cu cel de pe server si apar conflicte. Asa ca atunci cand lucrez cu programul, las deconectata sincronizarea si abia cand inchid programul dau conectare pentru folder si imi sincronizeaza corect.

ardeleang669

#19 Mesaj de ardeleang669 »

Buna ziua

Domnule Balteanuc692 intrebarea era ,,Pe cand livrarea aplicatiilor SAGA in regim SaaS " ( Software ca serviciu).
Pentru asta echipa de dezvoltatori de la SAGA trebuie sa schimbe total ,,fata " lucrurilor.
Ceea ce reusesti dumneata cu sincronizarea aplicatiei existente este o mica ,, amagire " ca e si SAGA in CLOUD.
Hai sa fim seriosi si sa gandim putin din perspectiva IT.
SAGA nu a fost dezvoltata ca o aplicatie de retea ci una monopost insa o putem aplela din mai multe locatii aceasta fiind instalata pe un server fizic ( sau pe o masina virtuala ). Mai multi USERI pot folosi aplicatia in acelasi timp etc.

O zi buna

balteanuc692

#20 Mesaj de balteanuc692 »

Vi s-a parut ca am adus cumva atingere celor spuse de dumneavoastra? In niciun caz. Eu am prezentat ce am incercat sa fac. O alternativa la salvarea datelor. Nu cred ca trebuia sa deschid alt topic doar pentru asa ceva.

dragomirt

#21 Mesaj de dragomirt »

Buna ziua,

Ce a facut Dl Balteanu este de fapt salvarea datelor, dupa cu a si afirmat.
Pentru a face SAGA SA LUCREZE IN CLOUD trebuie o MASINA pentru asta. Nu sunt specilaist IT dar..
Puteti obtine spatiu de stocare de la un furnizor sa va instalati SAGA acolo si sa rulati cati utilizatori doriti dv.
Nu puteti compara Saga sau orice alt program care utilizeaza baze de date cu programele obisnuite de tip office.
Acolo avem doar o interfata de acces datele pana la salvare sunt tot in PC ul nostru
Ganditi-va la cate sesiuni de lucru ar trebui sa se deschida. Si cat de mare si de scumpa ar fi respectiva MASINA.
Faceti comparatie cu serverele ANAF(in care s-au bagat bani nu gluma), declaratiile le trimit la fiecare administratie tot pe pachete si acolo este cineva care le importa.
eu personal nu as adopta o astfel de solutie.

Cele bune

Scrie răspuns