Eroare depunere D394
Re: Eroare depunere D394
sa puneti bifa asa cum ati facut si prima data
jos undeva scrie ca sunteti deacord ca partenerii sa poata urmari facturile declarate aferenta lor, ati pus-o prima data trebuie sa bifati de fiecare data
Multumesc , de ajutor...
- danilevicis
Au fost identificate următoarele ERORI:
F: op1 (220)
eroare: Eroare fatala de parsare:
'com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 1 of 1-byte
UTF-8 sequence.'
Nu reusesc sa dibuiesc ce poate fi, am ultimul update de azi, la validare este ok, dar dupa depunere am eroarea asta.
F: op1 (220)
eroare: Eroare fatala de parsare:
'com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 1 of 1-byte
UTF-8 sequence.'
Nu reusesc sa dibuiesc ce poate fi, am ultimul update de azi, la validare este ok, dar dupa depunere am eroarea asta.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Eroarea de parsare provine de la folosirea diacriticelor sau a caracterelor interzise (‘, “, %, # ... etc) in cadrul declaratiei.
Verifica denumirea furnizorului de la poz.220 din declaratie.
Verifica denumirea furnizorului de la poz.220 din declaratie.
- danilevicis
Da, am gasit diacriticile buclucase, manca-o-ar mama ei de gramatica, dar de ce mai valideaza declaratia cu succes daca la depunere apare cu eroare? Uff...
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Ca sa nu stai degeaba! 

- danilevicis