Serii si numere documente

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ferenta

Re: Serii si numere documente

#16 Mesaj de ferenta »

Normal mi se pare să se scrie "Responsabil de organizarea sau conducerea contabilităţii".
Deoarece în legea contabilităţii scrie clar că sunt două răspunderi distincte, una pentru organizare şi una pentru conducerea contabilităţii.
Mai puţin la persoanele fizice care desfăsoară activităţi producătoare de venit, definite de Codul fiscal, şi ale caror venituri sunt determinate in sistem real, unde este stipulat că cele două răspunderi pot fi şi ale uneia şi aceleiaşi persoane.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

danilevicis

#17 Mesaj de danilevicis »

Cum facem cu chitantele primite de la agenti de pe teren. Acestea au alte serii si numere decat cele cu care se incaseaza facturile generate din program.
Exemplu: Am facturi incasate direct in program cu chitanta CH001, CH002, CH003 etc. Vine un agent si operez in registrul de casa o chitanta cu seria SVJOV 824562. Bun. Apoi in continuare se emit facturi din program cu incasare chitanta. Problema este ca programul propune implicit nu seria CH004 care ar veni la rand, ci seria svjov 824563 care nu este corecta.
Cum este de facut?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

costachet

#18 Mesaj de costachet »

buna ziua
va rog ma puteti ajuta cu actele normative se se trec in deciziile de inceput de an pentru anii 2014 si 2015 ?

eu am gasit OMF 2217 /2006 SI ORDIN 3420 / 21.12.2009

puteti confirma daca pe acestea le trec ? sau altele..

costachet

#19 Mesaj de costachet »

OMF 2226/2006

Scrie răspuns