Trecere la impozit venit
Re: Trecere la impozit venit
@ferenta
M-am uitat, dar inca nu e operata nicio modificare. Dar, repet, am solicitat modificarea de la 01.01.2017, am avut si o discutie la ghiseu si am avut pregatit memoriul cu explicatii.
M-am uitat, dar inca nu e operata nicio modificare. Dar, repet, am solicitat modificarea de la 01.01.2017, am avut si o discutie la ghiseu si am avut pregatit memoriul cu explicatii.
Ok.Mulțumesc mult că te-ai uitat pe dosarul fiscal.Mai așteptăm.Probabil că se vor lămuri lucrurile până în 25.02.2017!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
@costachet982
1. da , este bun
2. pe la noi se cere balanța de verificare
1. da , este bun
2. pe la noi se cere balanța de verificare
-
Pentru @ferenta:
Pai nu cred ca trebuie sa scrie undeva. E un principiu de drept. Se aplica prevederile legale de la data"savarsirii faptei". Daca eu am apucat sa depun 010 si s-a efectuat modificarea in vectorul fiscal atunci asa ramane. OUG3/2017 ca orice act normativ nu se aplica retroactiv ci de la data publicarii sau de la data prevazuta in acel act normativ (data care nu poate fi retroactiva).De aceea nici nu se aplica transformarea in microintreprindere de la 01.01.2017 conform acestei ordonante; tocmai pentru ca ea s-a publicat dupa aceasta data. De aceea prevede ca produce efecte din 01.02.2017: deci, la o data ulterioara.
Oricum eu asa am invatat la cursul de DREPT din facultate (chiar daca am facut-o pe vremea odioasei dictaturi "si a sinistrei sale sotii").
Pai nu cred ca trebuie sa scrie undeva. E un principiu de drept. Se aplica prevederile legale de la data"savarsirii faptei". Daca eu am apucat sa depun 010 si s-a efectuat modificarea in vectorul fiscal atunci asa ramane. OUG3/2017 ca orice act normativ nu se aplica retroactiv ci de la data publicarii sau de la data prevazuta in acel act normativ (data care nu poate fi retroactiva).De aceea nici nu se aplica transformarea in microintreprindere de la 01.01.2017 conform acestei ordonante; tocmai pentru ca ea s-a publicat dupa aceasta data. De aceea prevede ca produce efecte din 01.02.2017: deci, la o data ulterioara.
Oricum eu asa am invatat la cursul de DREPT din facultate (chiar daca am facut-o pe vremea odioasei dictaturi "si a sinistrei sale sotii").
Ok.Trăim niște vremuri în care toată lumea are dreptate!Așa cum am zis, rămâne de văzut cum operează ei în vectorul fiscal.
Poate cineva are caz asemănător și ne împărtășește cum i s-a prelucrat D010!
Că așa, despre teoria generală a dreptului, putem discuta mult și bine!Practica însă ne omoară.
Poate cineva are caz asemănător și ne împărtășește cum i s-a prelucrat D010!
Că așa, despre teoria generală a dreptului, putem discuta mult și bine!Practica însă ne omoară.
-
buna ziua, am avut aceeasi problema, la Giurgiu, mi-au modificat cu 01,02,2017, au modificat vectorul fiscal si zilele trecute au sunat sa verific vecorul fiscal care a fost din nou modificat cu trecere micro 01,01,2017
-
Ai dreptate @ferenta.De aceea am si zis ca e scoasa din"putul gandirii" mele. Cred ca cei de la ANAF au putul mai adanc. 

Asta da treabă!Să vedem cum se aplică și în alte județe!popescug493 scrie:buna ziua, am avut aceeasi problema, la Giurgiu, mi-au modificat cu 01,02,2017, au modificat vectorul fiscal si zilele trecute au sunat sa verific vecorul fiscal care a fost din nou modificat cu trecere micro 01,01,2017

-
Cred ca e mai degraba...cultura generala!ferenta scrie:...
Că așa, despre teoria generală a dreptului, putem discuta mult și bine!...

-
Am facut 010 si a aparut in vectorul fiscal, ca trec la”micro”de la 01.02.2017. Dar cand depun al doilea 010(ca s-a marit capitalul social la 45000 lei) ce data pun la scoaterea din evidenta de la micro? 01.01.2017,31.12.2016 ? E cam aiurea.
Banuiesc ca daca intreb la ANAF chestia asta voi primi, probabil, raspunsul:”Alta intrebare”.??!!
Dumneavoastra ce ati face sau ce veti face intr-o situatie asemanatoare.
Multumesc frumos!
Banuiesc ca daca intreb la ANAF chestia asta voi primi, probabil, raspunsul:”Alta intrebare”.??!!
Dumneavoastra ce ati face sau ce veti face intr-o situatie asemanatoare.
Multumesc frumos!
01/01/2017
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc frumos! Asa voi face!
-
buna ziua
doar ca info postez
am depus 010 la sect.1 ieri , pe la ora 10:30 , nu era nimeni la ghiseu !!! daia si postez ca ma mir
ca acte am depus doar 010 in 2 ex si balanta , atat.
doar ca info postez
am depus 010 la sect.1 ieri , pe la ora 10:30 , nu era nimeni la ghiseu !!! daia si postez ca ma mir
ca acte am depus doar 010 in 2 ex si balanta , atat.
eu nu pricep de ce aș depune balanță. zău. pur și simplu nu pricep.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.