trecere de la impozit pe profit la impozit micro
-
Re: trecere de la impozit pe profit la impozit micro
Bineînțeles! Azi e ultima zi!
Buna dimineata si o primavara inflorita, insorita, cu multa bucurie!!!
La societatea la care lucrez este aceeasi situatie cu cea prezentata de cojocaru487. Depunerea celor doua 010 a fost si rezolvarea mea initiala, insa administratorul a fost la ANAF-ul judetean, a discutat cu o doamna responsabila de toata treaba asta, iar rezultatul cu care a venit inapoi a fost ca ramane la impozit profit asa cum a fost pana acum, fara sa mai depuna nimic. Nedumerirea mea este ca nu s-au inteles in discutie, ori este posibila si o asemenea varianta? Desi nu am gasit nicaieri sa spuna ca nu se mai depune 010.
http://www.contacafe.ro/topic14998.html ... c2d#p23907
La societatea la care lucrez este aceeasi situatie cu cea prezentata de cojocaru487. Depunerea celor doua 010 a fost si rezolvarea mea initiala, insa administratorul a fost la ANAF-ul judetean, a discutat cu o doamna responsabila de toata treaba asta, iar rezultatul cu care a venit inapoi a fost ca ramane la impozit profit asa cum a fost pana acum, fara sa mai depuna nimic. Nedumerirea mea este ca nu s-au inteles in discutie, ori este posibila si o asemenea varianta? Desi nu am gasit nicaieri sa spuna ca nu se mai depune 010.
http://www.contacafe.ro/topic14998.html ... c2d#p23907
E posibilă. Se merge "pe burtă".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
"Se merge pe burta" cum se traduce pe romaneste? Adica intradevar e posibil? Sau inventam acum o noua varianta?
-
Eu am depus câte două 010 pentru mai multe firme la servicii fiscale orășenești diferite. La unul nu au fost probleme. La altul mi s-a spus că ieri a fost ultima zi de depunere a 010 de revenire la impozit pe profit si mare noroc am avut că m-am dus si că revenirea nu se face cu 01.01 ci cu 01.02. Degeaba i-am zis că în Codul Fiscal scrie altceva. Nu si nu. A trebuit să modific de mână data luării în evidență din 01.01 în 01.02 altfel nu îmi primea declarație. Așa că da se merge ori pe burtă ori după ureche. Suntem la bunul plac al unor funcționari care" mustesc" de" competență".