aa, gata am gasit solutia!! draga gagium936+altii, uite cum faceti.
operati in iesiri monetarele cu numererle care vin la rand de la facturi, validati apoi mergeti in registrul de casa si dati modificare pe bonurile respective, tastand nr de bon corect. asa, in registrul de casa va aparea corect corespondenta dintre nr. bon si nr tiparit in casa, pt ca cei de la control se uita pe ce ai tiparit. asa s-au uitat la mine, cel putin. putina munca, dar na, daca vrem sa fim corecti
numerotare iesiri
- danilevicis
- danilevicis
- danilevicis
nu stiu ce s-a intamplat, dar azi, cand am dat filtrare iesiri luna aprilie la monetare magazine, incepand cu data de 14.04.2008 la nr. doc mi a luat numai seria, fara numar. la inceput m am bucurat, am crezut ca s a facut ceva referitor la numerotarea in functie de analiticul contului. oare de ce a listat asa, chiar daca in ecran am numerele la iesiri?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Re: numerotare iesiri
la iesiri mi se selecteaza automat varianta B adica bon fiscal-iar eu am nevoie sa mi se pozitioneze pe factura....poate sa ma ajute cineva cu o solutie?...multumesc
- fagarasa176
Re: numerotare iesiri
Programul retine/memoreaza ultimele tipuri de Iesiri...B/FF/A
Daca acuma o sa emiteti 2-3 facturi....la urmatoarea adaugare o sa se seteze automat pe factura
Daca acuma o sa emiteti 2-3 facturi....la urmatoarea adaugare o sa se seteze automat pe factura
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!