Bine v-am gasit
Re: Bine v-am gasit
Recunosc ca noua infatisare a forumului nu prea e o "dragoste la prima vedere", dar probabil ca o sa ne invatam si cu aceasta infatisare.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Si eu m-am speriat aseara cand am vazut ca nu mai pot accesa forumul apoi ca s-a schimbat ,nu-mi prea place -dar este mai performant - noi oricum suntem obisnuiti cu modificarile de pe o zi pe alta

- danilevicis
Mie imi place foarte mult, mai ales ca pot sa-mi schimb avatarul, pana ma hotarasc care sa il opresc...

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Chiar foarte frumos
zau ca-mi place , sa nu mai zic de promtitudinea celor de la Saga cu actualizarile .
Felicitari !!! Numai bine si la cat mai multi clienti !
Nu inteleg de ce nu apar conectata ??!!

Felicitari !!! Numai bine si la cat mai multi clienti !
Nu inteleg de ce nu apar conectata ??!!

Never say never !
In sfarsit sa trecut la versiunea 3 ... felicitari , poate se implementeaza si un mod de rss feeds 

"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
Azi am fost disperata. Ca de obicei langa cafeaua de dimineata exista SAGA, acum mi-a luat cineva, nu functiona site-ul Saga. Ieri am navigat putin pe forum, am vazut ca este nou, FELICITARI pentru ea.Trebuie sa ne obisnuim cu ea ?! Nu conteaza, noi contabili invatam repede
. Multumim pentru modificarile aduse.

Eu tot nu reusesc sa vad ca-s conectata chiar nu stiu ce sa-i mai fac
Never say never !
- balteanuc692
Cereti pe site sa va inregistrati din nou si va va trimite parola in mail.
Dupa citeva zile de lipsa de pe forum am avut surpriza noului format dar cred eu ca o sa ma obisnuesc in mod sigur.

@stire
Cei ce se loghează "invizibil" pe forum, ar fi culmea să apară la stare "Conectați"
Cei ce se loghează "invizibil" pe forum, ar fi culmea să apară la stare "Conectați"

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am reusit ,am trimis mail si mi-au spus ce trebuie sa fac , stiu ca am insistat prea mult cu subiectul meu despre conectare 

Never say never !
e dragut noul forum, ca facilitati.
Un lucru nu imi place.. imi ramane doar jumatate de ecran disponibil ca sa vad mesajele. Partea de sus e cu antetul , optiunile , titlul sectiunii , al mesajului ia prea mult spatiu din ecran, mai ales daca ai un ecran 16:9.
.
Un lucru nu imi place.. imi ramane doar jumatate de ecran disponibil ca sa vad mesajele. Partea de sus e cu antetul , optiunile , titlul sectiunii , al mesajului ia prea mult spatiu din ecran, mai ales daca ai un ecran 16:9.
.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
M-am gandit sa postez aici parerea despre noul "look" al site-ului.
Imi place foarte mult, mai ales ca s-au introdus tutorialele. Sunt curios ce va includere newsletter-ul.
Am vazut si un blog, dar deja nu-l mai gasesc.
Imi place foarte mult, mai ales ca s-au introdus tutorialele. Sunt curios ce va includere newsletter-ul.
Am vazut si un blog, dar deja nu-l mai gasesc.
Subscriu . Mai ramane sa ne obisnuim cu noul "look" .
-
O surpriza placuta. Felicitari!