Format Numere si Serii
Re: Format Numere si Serii
@tomac: Am făcut și așa și este foarte inestetic și neeconomic (consum de hârtie) când listezi centralizator ieșiri, fise cont, situații clienți .. din cauză că este foarte lunga seria+nr. îți tipărește fiecare ieșire pe două rânduri ..
... d'asta am ales F19 (an) și în funcție de cate facturi emite un client, de la nr. 001 sau 0001 la cei mai "puternici".
Vezi cu „190001” și ”200001”. Poate reduci din consumul de hârtie.
@septimiuv: .. iar o dăm pe miștocăreala ?! Nu poți să te abții deloc !
Ți se pare. Mie mi se pare că ți-am dat un sfat destul de bun.
Salutare ! Cat ar costa (platesc, nu e bai) ca baietii buni de la SAGA sa introduca posibilitatea de a adauga seria de genul F20 (sau C20 la chitante) si apoi sa urmeze numarul alocat ? Gen (cum vad ca s-a discutat) F20-001 ? "-" sa fie separatorul intre serie si numar ?! 

@septimiuv : Platesc oricat dom'le ! .. doar sa spuna suma ! 

Eu auzisem ceva de 10.000 euro pentru modificări la cerere.
@septimiuv: ... pppffaaaaaaa ... chiar ca e mult ! Ai avut dreptate ! ... nu-mi permit ..
.. hihihihihihihiihiii !

10.000 euro o modificare sau un pachet? 

Ce "pachet" @balazse ?!! .. o mica-mica-mica modificare costa atat - eu zic ca au pus pretu' asta sa te descurajeze (cum le mai spun eu diversilor "patroni" care au ridicat dividende si vor sa le intocmesc si declaratia unica - cu toate ca le explic ca e usor de intocmit si o pot face singurei daca citesc cateva indrumari - le cer 500 de lei si instant se linistesc !
) 
P.S. da' e scump rau dom'le la SAGA .. zau !

P.S. da' e scump rau dom'le la SAGA .. zau !

Nu ai văzut ce preț am eu pentru bilanț solicitat că "așa vrea banca".
Acolo să vezi minune.

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.