Buna ziua, am de inregistrat un Ctr de munca, contract intocmit cu urmatoarele conditii:
- program de lucru de Marti pina Vineri , norma 8 ore pe zi, Drept la Concediu Odihna 21 zile/an.
Astfel, lunar, orele lucratoare/ normarea orelor in luna, variaza luna de luna..
Cum pot sa inregistrez acest contract in Saga (norma este de 8h/zi) dar zilele lucrate cf contract sunt doar 4 pe saptamana ? Nu reduc norma. Asa este contractul negociat si semnat.
Am incercat prin modificare lunara in Salariati a conditiilor: Norma pe zi si Ore in luna
Aceste campuri sunt interdependente. Daca completez Norma pe zi, devine invalid la completare Ore in luna si viceversa.
La luna februarie am norma de ore in luna 16 zile , ori 8 h = 128 h.
Din aceste zile, 4 sunt de CO.
Nu reusesc sa generez corect pontajul si statul.
Daca completez in Salariati, Norma pe zi 8, imi genereaza 160h / luna. Incorect
Daca completez in Salariati, Ore in luna (128h) programul nu imi genereaza corect orele de CO (la timp lucrat nu ma lasa sa trec 96 h, imi trece el 100 h, la CO nu imi calculeaza 32 h ci 28h.
Draga Saga, am mai ridicat aceasta problema in speranta ca veti cont in dezvoltare.
Daca as putea sa trec la norma pe zi 8h si in acelasi timp sa pot trece si la Ore in luna 128, astfel incat sistemul sa considere zile lucratoare in luna 16 zile, poate mi-ar citi corect si la CO 8h/zi..
Nu reusesc sa ii dau de cap
reducerea saptamanii de lucru la 4 zile
Re: reducerea saptamanii de lucru la 4 zile
La ITM cum ai declarat contractul?
-
CU TIMP PARTIAL, 32 DE ORE PE SAPTAMANA
În Saga poți introduce doar ore pe lună.
-
doar aceasta optiune 'ore pe luna'' nu ma ajuta . Cand pontez in Concedii zile de concediu de odihna, "nu sunt calculate corect (nici ca ore, nici ca suma)
Nu e viabila aceasta optiune.
Nu e viabila aceasta optiune.
Modifici manual ce nu este corect.