Eroare decl 394
Re: Eroare decl 394
Buna seara,
mai am o intrebare legata de preluarea facturilor uber sau bolt in D394......exista o modalitate sau o formula de a modifica automat tipul facturii din "L" in "M" ? sau neaparat manual? am peste 500 de facturi.
Multumesc!
mai am o intrebare legata de preluarea facturilor uber sau bolt in D394......exista o modalitate sau o formula de a modifica automat tipul facturii din "L" in "M" ? sau neaparat manual? am peste 500 de facturi.
Multumesc!
Buna. La generarea decl 394 imi spune ca trebuie sa setez plaja de nr pt facturi iesiri. Dar nu utilizez fact electronica.. Cum generez decl? Multumesc!
Buna ziua. Nu este vorba de factura electronica. Setare plaja de nr pt facturi iesiri o regasiti la Administrare, Numere si serii si acolo treceti la pozitia Factura de iesire la pozitia Primul numar dati Adaugare, treceti "1" si salvati.
A functionat.
Multumesc!

Pentru VelaM
Referitor la "treceti "1" si salvati", astfel doar rezolva problema cu mesajul de eroare, dar nu inseamna ca este o procedura corecta.
In mod normal, in program se introduce plaja conform unei decizii.
Referitor la "treceti "1" si salvati", astfel doar rezolva problema cu mesajul de eroare, dar nu inseamna ca este o procedura corecta.
In mod normal, in program se introduce plaja conform unei decizii.
-
buna ziua! am incercat sa fac decl 394 la o societate si imi da urmatoarea eroare:nr AMEF, nr bonuri sunt obligatorii pt tip operatiune i1!
Verificati inreg nr 1 de la op2(sectiunea G detaliu) si tot asa... op2 , op3 ! nu stiu unde este problema, am listat toata decl 36 pag, si intr-adevar nu face totalul nr bonuri , baza si tva! Societatea este pl de TVA in sistemul normal !!!!
Multumesc frumos !
Verificati inreg nr 1 de la op2(sectiunea G detaliu) si tot asa... op2 , op3 ! nu stiu unde este problema, am listat toata decl 36 pag, si intr-adevar nu face totalul nr bonuri , baza si tva! Societatea este pl de TVA in sistemul normal !!!!
Multumesc frumos !
Cand ai introdus raportul Z la "iesiri", la fiecare raport ai introdus numarul de bonuri in coloana "nr bonuri"?
-
nu! niciodata nu am introdus nr bonuri , am mai facut azi si alte decl 394 , dar asa eroare nu mi a dat la niciuna !111
ver 3.0.467 din 29.02.2016
...
3. In ecranul "Iesiri" s-a introdus o coloana numita "Nr. bonuri" in care se poate introduce numarul de bonuri fiscale aferente iesirii atunci cand aceasta cuprinde mai multe bonuri. Optiunea este utila pentru generarea viitoarei declaratii 394.