MOD DE A ACCESA ONLINE A INF.PRIV.STINGEREA CR. FISCALE ANAF
Multumesc.
Merge!
Dar tot nu inteleg unde se duc sumele:
Imi spune pe ultima notificare ca am o suma neutilizata: 7113 la BAS (stiu de asta) si 10.000 la BS (stiu si de asta) dupa care sumele dispar la sfarsitul notificarii:
Total sume neutilizate: ZERO la BAS si ZERO la BS

Merge!
Dar tot nu inteleg unde se duc sumele:
Imi spune pe ultima notificare ca am o suma neutilizata: 7113 la BAS (stiu de asta) si 10.000 la BS (stiu si de asta) dupa care sumele dispar la sfarsitul notificarii:
Total sume neutilizate: ZERO la BAS si ZERO la BS

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- danilevicis
Eu am incercat si functioneaza.danilevicis scrie:eu nu reusesc. bag datele si imi da eroare. am pus si cu ro in fata cui lui si fara ro, si date din doua luni, imi da eroare
La CIF am trecut doar simplu fara RO. Important ca data sa apara sub format zz.ll.aaaa, iar suma intreg fara punct, de ex: corect este 1570 si nu 1.570.
- danilevicis
Nu reusesc sa vad notificarile de la ANAF la societatile,pentru care fac foi de varsamant iar trezoreria imi emite chitanta.Ex:(pt.a incerca)
CUI-11606453
Nr.chitanta-1265096
Data -06.08.2008
Suma-404
Am mers si c-o luna in urma si-mi da tot eroare autentificare.
In aceiasi zi,06.08.2008,am achitat obligatii in cont unic cu OP,la alta societate,si aici n-am avut probleme ,a functionat.
Nu inteleg dece nu functioneaza cu nr.chitanta de la trezorerie?
CUI-11606453
Nr.chitanta-1265096
Data -06.08.2008
Suma-404
Am mers si c-o luna in urma si-mi da tot eroare autentificare.
In aceiasi zi,06.08.2008,am achitat obligatii in cont unic cu OP,la alta societate,si aici n-am avut probleme ,a functionat.
Nu inteleg dece nu functioneaza cu nr.chitanta de la trezorerie?
- danilevicis
Va multumesc,danilevicis si paturcai .
Dar..
1.Am incercat cu chitanta din iulie,inainte de-a posta,mi-a dat eroare autentificare.
Dupa,am incercat cu chit. din lunile iunie-aprilie dar tot ,,eroare''.Nu pot avea acces la informatiile cuprinse in instiintarile emise de organul fiscal,afisate pe pagina de internet a ANAF,pt.firmele a caror obligatii le fac in numerar.Majoritatea platilor le fac in numerar ,prin trezorerie.Nu stiu altii cum reusesc sa se identifice cu chitante emise de trezorerie,sau numai eu fac platile in numerar?
2.M-am convins ca informatiile cuprinse in instiintarile emise privind stingerea creantelor fiscale ,sunt cu doua luni in urma,da e bine sa le am si asa,decat de loc.
Nu inteleg cum am avut acces la informatii ,cu OP din 06.08.2008,si ultima notificare era din 02.07.2008,ultimul OP din continutul notificarii era din 13.06.2008.
Va multumesc mult
Noapte buna!
Dar..
1.Am incercat cu chitanta din iulie,inainte de-a posta,mi-a dat eroare autentificare.
Dupa,am incercat cu chit. din lunile iunie-aprilie dar tot ,,eroare''.Nu pot avea acces la informatiile cuprinse in instiintarile emise de organul fiscal,afisate pe pagina de internet a ANAF,pt.firmele a caror obligatii le fac in numerar.Majoritatea platilor le fac in numerar ,prin trezorerie.Nu stiu altii cum reusesc sa se identifice cu chitante emise de trezorerie,sau numai eu fac platile in numerar?
2.M-am convins ca informatiile cuprinse in instiintarile emise privind stingerea creantelor fiscale ,sunt cu doua luni in urma,da e bine sa le am si asa,decat de loc.
Nu inteleg cum am avut acces la informatii ,cu OP din 06.08.2008,si ultima notificare era din 02.07.2008,ultimul OP din continutul notificarii era din 13.06.2008.
Va multumesc mult
Noapte buna!
- munteanud411