revisal

davidb107

#16 Mesaj de davidb107 »

Depunerea in format electronic, indiferent daca e on-line sau cu discheta, se face in 5 zile calendaristice de la inceputul acestuia, iar depunerea contractului si a tuturor documentelor se face in max 20 de zile calendaristice. Exceptie face depunerea cartii de munca, termenul putand fi depasit cu inca max 30 de zile, doar prin cerere scrisa si declaratie de angajament din partea firmei.

bolbai

#17 Mesaj de bolbai »

As vrea sa subliniez ca termenul este de 5 zile nu de la inceputul acesteia, ci de la intocmirea actului ...
Ioana B

balazse

#18 Mesaj de balazse »

davidb107 scrie:iar depunerea contractului si a tuturor documentelor se face in max 20 de zile calendaristice.
Doar contractul se poate depune in termen de 20 de zile, restul documentelor (act aditional, decizii) se depun in termen de 5 zile.
Problema cu formatul electronic este destul de interesant, din cate stiu nu este specificat de la care data se depune, adica cea de la inregistrare sau de la producerea modificarii (si nu intocmirea actului, ca azi pot sa intocmesc actul aditional si sa aiba efect doar peste 30 de zile).

calfav

#19 Mesaj de calfav »

zoldhegyii899 scrie: eventual schimbi ceva nesemnificativ ca de exemplu "nr.contract intern" ... Atentie foarte mare la ce incarci pe site sa nu iti dublezi contractele.
Nu as merge pe ideea de a schimba "nr.contract intern", motivul este simplu, ai toate sansele sa dublezi contractele pe itm.online.

filipn

#20 Mesaj de filipn »

am o situatie de rezolvat .din greseala s-a operat incetarea contractului de munca la o alta persoana cu data de 18.09.2009. discheta a fost dusa la timp la ITM ,dar greseala descoperita acum. exista o modalitate de a face corectie si cum .multumesc.

mincue773

#21 Mesaj de mincue773 »

filipn scrie:am o situatie de rezolvat .din greseala s-a operat incetarea contractului de munca la o alta persoana cu data de 18.09.2009. discheta a fost dusa la timp la ITM ,dar greseala descoperita acum. exista o modalitate de a face corectie si cum .multumesc.
As avea solutia dar e cam mult de explicat ... dar ma rog...
Eu am preluat o firma care avea unii salariati raporati in Registrul de evidenta al salariatilor, altii erau cu date eronate introduse si majoritatea nu erau deloc.
Mentionez ca am putut verifica acest lucru avand acces on line la Registrul depus.
Am bagat in Saga toti salariatii de la 01.01.20xx si pana in prezent, chiar si pe cei care iesisera dupa care am facut raportarea on line. Era sa lesin cand am vazut ce facusem ... erau toate contractele introduse de mine dar le pastrase si pe cele eronate. M-am dus la ITM Bucuresti cu adresa scrisa din partea firmei prin rugam sa fie scosi salariatii introdusi initial eronat si pastrate doar datele introduse corect de mine. Acolo nu a stiut nimeni sa-mi raspunda asa ca am incercat cu e-mail-uri la raportari... dar degeaba ... nici un raspuns.
IATA CUM AM PROCEDAT:
Am instalat revisalul (varianta ITM), am introdus in el doar salariatii care apar de 2 ori ( si anume am introdus varianta eronata pe care doream sa o sterg din Registrul de Evidenta) i-am dat incetarea contractului respectiv cu motivul "altele" cu data din ziua respectiva cu explicatia "corectie inregistrare dubla salariat", apoi din ecranul registrul de actualizari am debifat adaugarea salariatilor (deoarece i-as fi raportat a treia oara) si am lasat doar cea de modificare a contractului, care in cazul meu insemna incetarea respectivului contract dublat. A mers!

In cazul tau cred ca trebuie sa mai introduci inca odata salariatul scos din greseala, cu acela numar de contract ... aceleasi date, doar data raportarii sa o lasi de acum. La rubrica "observatii" scrie ceva ... corectie... raporteaza-l si verifica-l. Va aparea de 2 ori acelasi salariat, odata contract incetat si odata activ ... dar asta este marea corectie.
Recomand:
1 sa faceti aceasta procedura cu cate un salariat pe rand.
2 verificati in sectiunea contracte (dupa ce scoateti un salariat)daca ati raportat si a iesit salariatul respectiv

filipn

#22 Mesaj de filipn »

multumesc pentru solutia data. ce am descoperit la ITM este mai frumos: societatea apare cu o alta denumire codul fiscal este bun dar denumirea este "Fantoma" , nu apar salariatii decat cu depunerea dischetelor la modificari. vreau sa spun ca ei "nu au nici o vina". tot noi vom fi amendati de nedepunerea registrului.la intrebarea pentru ce au mai vizat adresele de depunere ,s-au basicat.Am mai depus odata registrul cu toate datele si urmeaza sa vedem rezultatele, ca dureaza cel putin 4-5 zile pana pot vedea si ei (din cele spuse de jurist).!!!!

mincue773

#23 Mesaj de mincue773 »

Cu placere. Cred ca raportarea si verificarea online a ceea ce s-a depus, cum s-au preluat datele etc este unica solutie rezonabila.

crisanl707

#24 Mesaj de crisanl707 »

pentru orice probleme poti suna la ITM online si de acolo ti vor sterge sau modifica contractele. Si eu am avut inregistrari duble pe ITM online si dupa ce am sunat la dansii mi-au lasat doar cele corecte alese de mine Nr este 0213116637

vargaa

#25 Mesaj de vargaa »

Si eu am o problema cu revisalul...am depus incetarea contractului unu angajat si prt altul modificare tip contract, dupa ce am preluat datele online mi-au aparut contractele incheiate pt amandoi angajatii si nu am reusit sa "reactivez" contractul inchis din gresala...nu stiu cui! Am incercat si cu varianta revisalului de la itm dar acolo nu ma lasa sa-mi aleg codul caen...nu am gasit codul meu caen 4520...si nu am reusit sa rezolv problema. plus ca m-am uitat la contracte si am descoperit ca am 2 angajati ...plecati de multa vreme din firma ...dar pe revisal apar activi, desi firma care imi facea pe atunci salariile sustine ca a depus incetarea contractelor si online.Oare daca sun la nr dat de Crisanl ma ajuta cei de acolo????Sau cumsa procedez???

crisanl707

#26 Mesaj de crisanl707 »

va ajuta, pe mine m-au ajutat. Eu am preluat revisalul de la altcineva si doamna a trecut la numar contract doar nr. de inregistrare de la ITM nu si nr. intern. Eu am completat cand am introdus salariatii cu nr intern si nr. itm si mi-au aparut un angajat 2 contracte munca Am sunat la ei si s-a rezolvat.

comand279

#27 Mesaj de comand279 »

Cum se pot modifica datele societatii in revisalul de pe ITM online? Concret: ne-am schimbat sediul social, in Saga am modificat adresa la configurare societate, in revisalul de la Saga apare noua adresa numai ca nu stiu cum sa preiau pe discheta. Am avut o modificare la un salariat si am crezut ca atunci cand voi incarca pe itm modificarea salariatului se va modifica si adresa societatii, dar nu s-a intamplat asa. La ITM am depus toate actele cu modificarea de sediu.

comand279

#28 Mesaj de comand279 »

cu situatia mea nu s-a confruntat chiar nimeni?

ciobanum147

#29 Mesaj de ciobanum147 »

Buna seara- am avut o angajare cu data de 01.02.2010 am trimis discheta cu revisalul ,ITM, mi-a dat numar la contract iar pe 05.02.2010 (maine )treb sa trimit iar discheta cu revisalul dar nu stiu ce sa completez si unde-ma gandesc ca treb.sa completez doar numarul dat de ITM? s-u ce mai trebuie?
Deja este tarziu ,sunt obosita si maine la 6 pleaca masina spre BUC.
Va multumesc anticipat celor care pot sa ma ajute in seara asta :oops:

anghelc679

Re: revisal SUSPENDARI + INCETARI CIM

#30 Mesaj de anghelc679 »

In ce rubrica se cosemneaza suspendarile/incetarile de suspenari ale cim.Fac revisal in saga.Se declara la itm?

Scrie răspuns