Sa ne cunoastem sarbatoritii
-
- teodorg133
-
-
- teodorg133
Da, un zambet de admiratie pt generatia noastra...si zic asta, pt ca veterana este dna.nesea...apoi dvs...si cred ca urmez eu ca varsta...sa traiti multi ani si sa va bucurati de pensie (daca aveti) ca noi...cine stie daca o mai apucam !!!cretum scrie:Dupa cum am reusit sa va cunosc de pe forum sper sa nu zimbiti cind o sa vedeti ziua mea de nastere(poate fi zimbet de admiratie)18 feb. 1948

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
Doamna MARGARETA OPREA:LA MULTI ANI cu sanatate, sa va dea D-L
tot ce doriti;zile senine si fericire; la multi ani sa traiti !!!Cu drag Ligia
D-LE ION PATURCA,la deschiderea acestui topic ati sugerat ideia ca ar fi bine sa se scrie undeva pe forum[n-am inteles termenul]data nasterii fiecarui forumist.Stiind ca acest "TOPIC" e de natura sentimentala,nu o sa faca nimeni acea lista.ASA ca am luat carnetelul meu,unde culeg tot ce ma intereseaza de pe forum si am trecut datele celor care au indrasnit sa ne faca cunoscut cat sunt de tineri.Intradevar unii au fost mai discreti si au trecut doar :ziua si luna.Deoarece f.multi forumisti,ne invatati,ne calauziti ,ne ajutati sa iesim din negura contab.m-am hotarat sa fiu si eu cu ceva utila.Noapte buna!!![/code]

tot ce doriti;zile senine si fericire; la multi ani sa traiti !!!Cu drag Ligia
D-LE ION PATURCA,la deschiderea acestui topic ati sugerat ideia ca ar fi bine sa se scrie undeva pe forum[n-am inteles termenul]data nasterii fiecarui forumist.Stiind ca acest "TOPIC" e de natura sentimentala,nu o sa faca nimeni acea lista.ASA ca am luat carnetelul meu,unde culeg tot ce ma intereseaza de pe forum si am trecut datele celor care au indrasnit sa ne faca cunoscut cat sunt de tineri.Intradevar unii au fost mai discreti si au trecut doar :ziua si luna.Deoarece f.multi forumisti,ne invatati,ne calauziti ,ne ajutati sa iesim din negura contab.m-am hotarat sa fiu si eu cu ceva utila.Noapte buna!!![/code]