declaratia 112
-
Re: declaratia 112
Observ ca mi se trage de la concediul medical....................
Interesant. Cand ai apasat pe "declaratia unica 112..." nu ti-a aparut mesaj de atentionare cu actualizare date?
Incearca sa apesi pe "actualizare date". Pot aparea dif de 1 leu doar in cazul in care ai un angajat care este trecut atat pe "stat permanenti", cat si pe "stat colaboratori...", dar nu diferenta asa mare cum ai tu. Diferenta este o salar brut de 162 lei.
Mai verifica o data.
De la concediu, adica?
Incearca sa apesi pe "actualizare date". Pot aparea dif de 1 leu doar in cazul in care ai un angajat care este trecut atat pe "stat permanenti", cat si pe "stat colaboratori...", dar nu diferenta asa mare cum ai tu. Diferenta este o salar brut de 162 lei.
Mai verifica o data.
De la concediu, adica?
-
Deci, cred ca-s prea obosita....
Am contributii totale de 586 lei din care 10 lei sunt contributiile ptr concedii si indemnizatii. Eu am un concediu medical.... Ok deci a, contributii de 586 lei in declaratie si la total am un total de 576, adica banuiesc eu ca nu totalizeaza cei 10 lei..e corect?
Am contributii totale de 586 lei din care 10 lei sunt contributiile ptr concedii si indemnizatii. Eu am un concediu medical.... Ok deci a, contributii de 586 lei in declaratie si la total am un total de 576, adica banuiesc eu ca nu totalizeaza cei 10 lei..e corect?
-
Pe langa asta imi da un mesaj de avertizare dar imi valideaza declaratia.
Mesajul este:
ANGAJATOR:
* ATENTIE - Creanta 13 … Contributia de sanatate datorata de angajator, difera de suma calculata: 60!
ASIGURATI
Creanta este 59 dar atat e si in stat.... nu pricep???
Mesajul este:
ANGAJATOR:
* ATENTIE - Creanta 13 … Contributia de sanatate datorata de angajator, difera de suma calculata: 60!
ASIGURATI
Creanta este 59 dar atat e si in stat.... nu pricep???
-
Am citit, numai ca nu am angajati care sa aiba doua contracte....
Problema este ca mie imi valideaza declaratia dar la atasamente imi pune si avertizarea asta.
Sa o las asa??
Problema este ca mie imi valideaza declaratia dar la atasamente imi pune si avertizarea asta.
Sa o las asa??
-
Ce parere aveti? Daca o trimit asa o fi ok? Are acel fisier atasat in care sunt atentionata... Am rotunjit la 60 in decl 112 dar in program la note contabile nu ma lasa sa validez nota modificata.......
doar ca o parere
Nu va lasa sa validati, pentru ca e validata inchiderea de luna.Devalidati inchiderea de luna, efectuati modificarea dupa care revalidati.
(Inainte , facem o salvare a BD, in caz ca se altereaza alte corelatii sa putem reveni)
Nu va lasa sa validati, pentru ca e validata inchiderea de luna.Devalidati inchiderea de luna, efectuati modificarea dupa care revalidati.
(Inainte , facem o salvare a BD, in caz ca se altereaza alte corelatii sa putem reveni)
-
Am incercat si nu merge........... E vb de o intreprindere individuala pe care eu o lucrez in Saga PS dar salariile le calculez intai in SAGA C ptr ca la PS nu am actualizari. O sa fac o nota cu 1 leu si in PS vad eu cum o adaug........
-
Buna ziua
Va rog sa imi spuneti, declaratia 112+decontul de TVA cine-l semneaza, cel pe numele caruia-i facuta semnatura de la certificatul digital (in cazul meu economistul) sau administratorul? Va multumesc si imi cer scuze daca s-a mai discutat, nu am gasit.
O zi buna!
Va rog sa imi spuneti, declaratia 112+decontul de TVA cine-l semneaza, cel pe numele caruia-i facuta semnatura de la certificatul digital (in cazul meu economistul) sau administratorul? Va multumesc si imi cer scuze daca s-a mai discutat, nu am gasit.
O zi buna!
Administratorul ambele.
Semneaza persoana care are o semnatura digitala si care a fost imputernicita sa semneze declaratiile.
Administratorul nu are cum sa semneze daca nu are semnatura.
Administratorul nu are cum sa semneze daca nu are semnatura.
Marian Apetre
Stati ca am descoperit "mersul pe jos"!
Exista - nu o sa va vina sa credeti formularul 151 - care este opusul lui 150.
Adica daca cu 150 firma imputerniceste pe cineva sa semneze electronic, formularul 151 "revoca" detinatorul certificatului.
M-am crucit
Nici nu stiam ca exista un asemenea formular.
Exista - nu o sa va vina sa credeti formularul 151 - care este opusul lui 150.
Adica daca cu 150 firma imputerniceste pe cineva sa semneze electronic, formularul 151 "revoca" detinatorul certificatului.
M-am crucit
Nici nu stiam ca exista un asemenea formular.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Acuma am listat, dupa o cautare pe anaf, desi mi s-a nu stim unde gasesti acel formular. vreau ca contabilul anterior sa nu mai aiba acces la informatii. Azi este prima data cand am auzit de asa ceva.
Asigurarea de locuinte este obligatorie. Pentru cei interesati de asigurari de orice fel sau de colaborare, ma puteti contacta.
Tre' sa ai CNP-ul individuluicalfav452 scrie:Acuma am listat, dupa o cautare pe anaf, desi mi s-a nu stim unde gasesti acel formular. vreau ca contabilul anterior sa nu mai aiba acces la informatii. Azi este prima data cand am auzit de asa ceva.