REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
gaalo

Re: REVISAL - noua versiune

#181 Mesaj de gaalo »

badalaum161 scrie:Azi am sunat la itm ph, si am intrebat daca se mai depune noul revisal si pt. salariatii care nu au sporuri ci doar salariul de incadrare si mi s-a spus ca nu se depune nimic.Daca stie cineva ceva sa posteza pareri.
nici noi NU depunem nimik, doar trebuie transmis REVISALUL

HG nr. 500/2011
Art. 4

b) elementul prevazut la art. 3 alin. (2) lit. g) se completeaza si pentru contractele individuale de munca deja inregistrate, in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari;
Art. 3
g) salariul, sporurile si cuantumul acestora;
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]

mihalai

#182 Mesaj de mihalai »

fordonf scrie:Va rog sa ma ajutati, cand cand incarc fisierul online imi spune ca este eronat, ca trebuie sa contina cel putin un ctr de munca sau un salariat, dar eu asi una si alta.A mai patit cineva, va rog ajutor urgent

si mie aceeasi eroare imi da

galz845

#183 Mesaj de galz845 »

Aplicația REVISAL se poate descărca de pe siteul Inspecției Muncii.

Instalarea acestei aplicații este obligatorie pentru toți angajatorii, indiferent de faptul că folosesc sau nu aplicații proprii de îmtocmire și generare a registrului, întrucât are o funcție de validare a registrului. Acesta nu se poate transmite dacă nu e validat de aplicația Revisal.

Ca urmare, dacă registrul va fi generat din SAGA validarea lui de către aplicația Revisal va fi obligatoriu de făcut de către fiecare angajator înainte de încărcarea lui pe siteul inspecției muncii. Validarea registrului de către aplicația REVISAL va duce la generarea unui fișier criptat ce va fi încărcat pe siteul inspecției muncii.

Fișierul XML generat din SAGA, pentru a putea fi încărcat pe siteul inspecției muncii, trebuie validat întotdeauna cu aplicația curentă a programului REVISAL disponibilă pe site-ul Inspecției muncii . În urma validării va rezulta un fișier cu extensia RVS ce se va încărca online. Nu încercați să încărcați altceva pentru că nu va merge. De asemenea, citiți cu atenție mesajele generate de aplicația REVISAL și dacă sunt erori efectuați corecțiile necesare în SAGA, regenerați fișierul XML și reverificați-l cu REVISAL.

Pe mine m-a ajutat f.mult tutorialul... am citat de pe blog saga de teama sa nu ma incurc in termeni :)

draghicie

#184 Mesaj de draghicie »

mihalai scrie:
fordonf scrie:Va rog sa ma ajutati, cand cand incarc fisierul online imi spune ca este eronat, ca trebuie sa contina cel putin un ctr de munca sau un salariat, dar eu asi una si alta.A mai patit cineva, va rog ajutor urgent

si mie aceeasi eroare imi da

si eu am aceeasi eroare
va rog sa ne raspunda si noua cineva :?:

ghineae609

#185 Mesaj de ghineae609 »

pentru sporurile acazionale nu se va face inregistrarea in revisal? Ma refer la lunile in care se lucreaza sambata si duminica...

munteanud411

#186 Mesaj de munteanud411 »

ghineae609 scrie:La corectia privind perioada determinata daca ma duc pe modificare tim contract pot sa modific si sa trec perioada determinata dar nu am optiunea de a trece si perioada de inceput respectiv de sfarsit a contractului si atunci tot nu am facut nimic...
Trebuie sa alegi "Numar/datacontract"-Corectie"
In Acces:
pentru modificare data inceput ,ai 2 coloane :-Contract numar" la care e trecut nr contractului din Registru,- "Contract nr_ unde este nr.contractului dat de ITM si urmeaza
CotractDataInceputsi Contract data sfarsit
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

spasicir

#187 Mesaj de spasicir »

va cer o parere...
daca modific in baza de date (aceess) COR-ul din administrator in administrator socierate comerciala, iar in registrul actualizari la tip operati apare litare C (actualizare cor) si trimit asa varianta de revisal 2.4.0 credeti ca se prind?
multumesc

munteanud411

#188 Mesaj de munteanud411 »

spasicir scrie:va cer o parere...
daca modific in baza de date (aceess) COR-ul (actualizare cor) si trimit asa varianta de revisal 2.4.0 credeti ca se prind?
multumesc
Sincer, nu m-am uitat pe COR sa vad care-i diferenta, dar:
1- daca esti pe Rev 206 (2.4.0) si nu ti-a cerut la actualizarea cu 006.007 sa modifici COR nu prea vad de ce ai face-o.
2- De ce sa te complici cu Acces si nu intri pe contract -"Functie/Ocupatie- Corectie (Modificare)?
Dan-

paturcai

#189 Mesaj de paturcai »

Doamne, Dumnezeule mare, ne-am starnit....
Ne-au starnit cu tampitul asta de registru.
Inrebarea este (scuzata-mi fie cacofonia):
Contractele care este deja transmise se mai redepun si in versiunea noua?
Intreb ca un fraier pentru ca nicio parola nu merge la mine. Eu sunt in algoritmii aia interni de verificare a consistentei datelor si nu pot intra cu userul vechi si cu parolele vechi.
Zice doamna TECŞAN Florentina de la TEAM (cei de scrisera programul REGES) sa ne ducem la ghiseu si sa depunem ca la "inceputuri" (pana la obtinerea parolelor).
Bun, ma duc si depun, si imi da drumul la depunerea online?
De nervi imi zvacneste un ochi.
:evil:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

munteanud411

#190 Mesaj de munteanud411 »

Contractele active se reconfirma prin depunerea cu noul program
Daca iti amintesti, si la primul Revisal s-au introdus DOAR contractele active la 31 decembrie, restul fiind deja "arhivate" la ITM.
Probabil ca acum se va constitui o noua arhiva ( portalul vechi) cu contractele din perioada 2007- august 2011.
Vorba sotiei mele :-"Ce calculator si programe !? Tot pixul si hartia sunt de baza !"
Asa ca vedeti pe unde depozitati hartiile, ca Fereasca Sfantu' sa pateasca ceva "arhivele" astea informatice !
Dan-

gaalo

#191 Mesaj de gaalo »

paturcai scrie:Inrebarea este (scuzata-mi fie cacofonia):
Contractele care este deja transmise se mai redepun si in versiunea noua?
DA.
Exemplu:
- la data de 17 08 2011, ai 10 salariati in programul VECHI, le transferi in programul NOU acei salariati care au contract ACTIV, cei care au incetat contractul NU se mai transfera. Introduci salarul, sporurile, suspendarile, la totii salariatii pe care le ai ACTIVI, la data de 17 08 2011 si se transmite REVISALUL cu toti salariati.
- la data de 18 08 2011, ai 1 salariar care a incetat contractul, la data de 19 08 2011 se transmite REVISALUL cu totii salariatii (9 activii + 1 incetat)
Concluzie, de la prima transmitere a REVISAL ului NOU totdeauna se transmit TOTII salariatii, nu ca si pana acum, un angajat nou sau un contract incetat. Pentru orice modificare, corectie, suspendare, se transmite tot!
Toti pentru unul si unul pentru toti!
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]

buldanc431

#192 Mesaj de buldanc431 »

imi vine sa ma jelesc cu vorbe !! parca citesc in chirilica si nu inteleg nimic !!! va rog sa-mi spuneti cum procedez in cazul in care se modifica timpul de lucru de la 6 la 8 ore ? unde se face modificarea ? La istoric salariat programul nu ma lasa sa modific nimic (nu ca as modifica aici numarul de ore lucrate ) dar ca idee - imi da eroare "alias 'salriati" is not foud". Trebuie adaugat ceva la istoric salariat ? sau se actualizeaza din datele introduse la "salariati "Astept raspunsul vostru . Multumesc !

gaalo

#193 Mesaj de gaalo »

buldanc431 scrie: in cazul in care se modifica timpul de lucru de la 6 la 8 ore ? unde se face modificarea ?
Contracte\ Modificare\ Dublu Click pe SALARIAT ... jos Continuare.. si apare o fereastra
si acolo se modifica
-
-
- Tip norma
- Durata timp munca
-
jos Continuare..
jos Salvare..

buldanc431

#194 Mesaj de buldanc431 »

nu gasesc aceasta fereastra de care-mi spui ! :roll:

septimiuv

#195 Mesaj de septimiuv »

o sa va ia ameteala daca unul vorbeste despre programul de la ITM si altul cauta in Saga :lol:

Scrie răspuns