OBLIGATII PENTRU LUNA IANUARIE 2010
-
Din decembrie 2009 am avut primul angajat pe firma si sunt platitor de impozit pe profit, astfel am depus Declaratia 010 de modificare a vectorului fiscal. In aceste conditii trebuie sa depun lunar declaratia 100 pentru salarii. Acest lucru implica si modificarea perioadei fiscale la TVA sau pot ramane platitor de TVA la trimestru (daca nu am depasit plafonul de 100.000 EURO)?
Va rog, puteti sa-mi spuneti daca am o firma cu activitatea suspendata din 15.05.2009 si regim derogatoriu acceptat la finante, dec 010 trebuie depusa si pana la ce data ?
In dec. 010 nu este specificata la nici o rubrica " suspendarea" , unde ar trebui sa completez asta ?
La dec. 394, daca firma nu a, avut nici un fel de activitate in semestrul II, trebuie depusa pe "0" ?
Va multumesc.
In dec. 010 nu este specificata la nici o rubrica " suspendarea" , unde ar trebui sa completez asta ?
La dec. 394, daca firma nu a, avut nici un fel de activitate in semestrul II, trebuie depusa pe "0" ?
Va multumesc.
poate is cam grea de cap dar tot inteleg cu declaratia 010 si 094
administrez o firma care are perioada fiscala luna calendaristica si si anul acesta va fi asa
ce declaratie trebe sa depun?010 sau 094?
mentionez ca are cifra de afaceri peste 100.000 euro
dupa parerea mea 094 pt ca nu se modifica nimica sau?
010 se depune cand surfin modificari,nu?
multumesc
administrez o firma care are perioada fiscala luna calendaristica si si anul acesta va fi asa
ce declaratie trebe sa depun?010 sau 094?
mentionez ca are cifra de afaceri peste 100.000 euro
dupa parerea mea 094 pt ca nu se modifica nimica sau?
010 se depune cand surfin modificari,nu?
multumesc
bine dar nici o notificare nu trebuie depusa privind cifra de afeci?
intre timp m-am cam lamurit:010 se depune daca es fac modificari(trecere de la luna la trimestru sau invers) ia 094 se depune de cei care au perioada fiscala cea trimestriala si au avut o achizitie intracomunitara?corect?
imi cer scuze dar am fooorte multe pe cap si declaratiile astea ma zapacesc de tot
am o microintreprindere care in iulie a avut o achizitie intracomunitara si a devenit platitor lunar de tva
ce am sa depun?
cred ca 094 ca a avut achizitie intracomunitara,dar nu mai are per fiscala cea trimestriala?
sau trebe sa depun si una si alta?
va rog mult lamuriti-ma
multumesc mult
intre timp m-am cam lamurit:010 se depune daca es fac modificari(trecere de la luna la trimestru sau invers) ia 094 se depune de cei care au perioada fiscala cea trimestriala si au avut o achizitie intracomunitara?corect?
imi cer scuze dar am fooorte multe pe cap si declaratiile astea ma zapacesc de tot
am o microintreprindere care in iulie a avut o achizitie intracomunitara si a devenit platitor lunar de tva
ce am sa depun?
cred ca 094 ca a avut achizitie intracomunitara,dar nu mai are per fiscala cea trimestriala?
sau trebe sa depun si una si alta?
va rog mult lamuriti-ma
multumesc mult
concedii medicale
Buna seara!
Am si eu o intrebare,nu stiu daca postez unde trebuie.
As dori sa aflu cum se calculeaza concediul medical al unei persoane fizice autorizate(CMI Dr......).La ce se calculeaza concediul medical?La Declaratia de asigurat pe care o are la CPMB sau la venitul realizat(decizie de impunere)?
Va multumesc
Camelia Stan
Am si eu o intrebare,nu stiu daca postez unde trebuie.
As dori sa aflu cum se calculeaza concediul medical al unei persoane fizice autorizate(CMI Dr......).La ce se calculeaza concediul medical?La Declaratia de asigurat pe care o are la CPMB sau la venitul realizat(decizie de impunere)?
Va multumesc
Camelia Stan