Lucruri uimitoare....

gramac921

Re: Lucruri uimitoare....

#31 Mesaj de gramac921 »

si la mine merge 95 +16 = 111 :lol: :lol: hehe..as vrea eu...

stire

#32 Mesaj de stire »

Si la mine :D

71+40=111

Ne-ai dat de lucru paturcai ! :D :D Am putea trimmite asta si la casmb si la anaf in loc de declaratii ? :wink:
Never say never !

teodorg133

#33 Mesaj de teodorg133 »

eu as cere la aia cu patentele...un brevet, frate !!!...astea sunt talente ascunse, ce conta...paranormale !!! :wink:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

paturcai

#34 Mesaj de paturcai »

Am preluat si eu de la cei destepti.
V-am mai spus nu-s atat de destept
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

balazse

#35 Mesaj de balazse »

paturcai scrie:V-am mai spus nu-s atat de destept
Nu te credem.

gramac921

#36 Mesaj de gramac921 »

paturcai , viitorul am vazut ca nu ti-l permiti , dar sa fii destept ar trebui sa-ti permiti ca meriti :D

eugen01

#37 Mesaj de eugen01 »

44+67 (sau 67+44, dupa caz) = 111

de aia nu-mi place mie matematica...sunt situatii cand nu gasesc ratiunea eronata a unui rezultat logic adevarat ! :shock: :roll: :?

nesea

#38 Mesaj de nesea »

36+75=111 :lol: :roll:

fagarasa176

#39 Mesaj de fagarasa176 »

:arrow: Cum te usureaza banca de bani folosindu-se de o discutie telefonica
Din punctul meu se incadreaza cu succes la lucruri uimitoare, lucruri care numai in românica noastra se poate intampla :shock:
Trist.... :roll:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

danilevicis

#40 Mesaj de danilevicis »

Interesant! Pe mine m-au sunat sa imi ofere un card cu nu mai stiu ce suma pe el, pe care sa-l folosesc la cumparaturi, dar bineinteles, in termen de nu stiu cate zile sa pun inapoi. Faza este ca operatorul respectiv m-a chestionat cu o multime de intrebari, ultimele fiind ce salar, unde stau si atunci am spus ca nu mai vreau nici un card ca nu imi plac intrebarile lui. La care respectivul, imi reproseaza : "am pierdut timpa pana acum cu dvs?" iar eu ii spun: Bine, haideti puteti trimite hartiile prin curier. Si cand a venit curierul zilele urmatoare, l-am trimis la plimbare fara sa ma ating de vreo hartie. La cateva zile, suna din nou pe telefonul mobil acelasi nr. dar nu am mai raspuns. Insa, spre deosebire de cazul postat mai sus, nu am avut neplacerea sa imi traga ceva din cont. Dar senzatia ramane aceiasi: ca te simti vanat si in nesigurantza. Sa vezi acum ce le spun ,daca mai indraznesc sa sune cu tot felul de oferte inutile.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

balazse

#41 Mesaj de balazse »

Acum 2-3 ani aceste probleme erau si in Ungaria.
Aceste metode erau utilizate de companiile de telefonie fixa/mobila, cablu tv, internet si alte tipuri de servicii.
Era o emisiune ceva de genul "avocatul telespectatorului", care incerca sa ii indrume si sa ii ajute pe oameni cum ca prin telefon sa nu accepte oferte si altele, ci doar cand au in fata contractul, dar si atunci sa fie foarte vigilenti.

paturcai

#42 Mesaj de paturcai »

COnfirm cele scrise in articol si cele scrise de DanileviciS.
Am fost ocntactat de un operator ALICO dar am refuzat politicos.
Ia uite oferta ce-mi dadeau: platiti nu stiu ce suna semestrial si in caz de somaj primiti 10 mil vechi pe luna.
Mi s-a facut rau!
Pai daca sunt somer de unde sa-ti mai platesc rata si anticipat? Pentru ca asa face ALICO, platesti anticipat ca sa beneficiezi de ...
Cat despre RaiffeisenBank, imi aduce aminte aceasta chestie de la fel de obligarea pensionarilor acum cativa ani sa intre GRATUIT in RaiffeisenBank sa li se vireze acolo banii de pensie si nu vor plati niciun comision.
Surpriza Raiffeisen a luat comision, si inca unul consistent din bietele sume pe care pensionarii le-au trimis acolo. Dintr-o pensie Raiffeisen si-a acoperit o parte din cheltuieli.
Rusine RaiffeisenBank!

stefanc397

#43 Mesaj de stefanc397 »

daca am avea bun simt am sti ca nimeni nu face servicii fara plata(nici macar bancile!!!!), daca am avea bun simt ar trebuii sa stim ce ne permitem si ce nu (din pacate nu stim), stiu ca voi fi si eu(daca traiesc) pensionar dar ma voi astepta sa culeg ce am semanat eu impreuna cu cei din vremea mea, pensionarii de azi culeg ce au semanat(nu o spun cu rautate) cred ca ar trebuie sa invatam din asta si sa fim f atenti la tot ce facem.Daca am avea noi bun simt excrocii ar muri(ma rog... de foame, de sete) dar noi nu prea avem bun simt, noi ascultam dar nu prea auzim, citim dar nu prea vedem ce am citit si asa ne aruncam de multe ori si hranim excrocii si ofertele lor nesimtite.

paturcai

#44 Mesaj de paturcai »

Fara dorinta de a deschide o polemica, in general omul este tentat sa accepte ceea ce i se pare ca i-ar aduce un avantaj. E in firea noastra, pentru ca daca nu ar fi asa umanitatea nu ar fi evoluat.
Dar daca - subliminal - imi transmiti informatii care vor duce la inrobirea mea nu mi se pare normal.
Chiar daca exista o ordonanta care spune ca acordul meu telefonic este echivalentul unei semnaturi olografe nu mi se pare normal sa "marsez" pe aceasta prevedere pentru a-mi vinde "produsele".
Cred ca acele acorduri telefonice erau valabile pentru situatii "delicate": ciungii, orbii, cei cu dizabilitati; ca ei au denaturat scopul acelui "acord telefonic" dovedeste intr-adevar lipsa de bun simt.

paturcai

#45 Mesaj de paturcai »

Scrie răspuns