Versiunea integrata
-
SAGA integrat
Sincer cred ca este cea mai buna veste posibila si pe termen lung singura alternativa viabila.
Oare nu se poate mai repede ??
Multumim in numele intregii comunitati SAGA.
Oare nu se poate mai repede ??
Multumim in numele intregii comunitati SAGA.
- Administrator
Re: PROPUNERE
Cel mai probabil - asa se va proceda pentur cei care doresc sa aiba si partea de stocuri. Avand in vedere ca abonamentul va fi anual, pretul va fi 134+134=268. Inca nu e batut in cuie, dar mai mult nu va fi.nicolaes02 scrie:Propun reevaluarea pretului abonamentului, in sensul solicitarii unei sume echitabile care sa cuprinda ambele versiuni actuale, adica, de exemplu, in loc de 67 ron pentru fiecare versiune saga C sau S, prin unificare sa se perceapa un pret mai mic decat cel rezultat prin cumulare 134 ron (67 ron x 2).
Varianta cu abonament anual este super.
-
Eu sunt utilizator numai de saga S si l-am ales pe acesta pentru ca raspundea cerintelor mele: evidenta stocuri, clienti, furnizori, stiti voi. Contabilitatea propriu-zisa mi-o face contabila, mie nu-mi trebuie saga C.
Eu stiam ca programul e gratuit, dar pentru asistenta si actualizari se plateste abonament. Ce sa inteleg acum? Ca voi plati numai pentru asistenta acelasi abonament? Ca vor fi imbunatatiri ale saga S in cadrul programului complet dar eu nu voi avea acces la ele? Nu pot fi multumita de aceasta varianta.
Eu stiam ca programul e gratuit, dar pentru asistenta si actualizari se plateste abonament. Ce sa inteleg acum? Ca voi plati numai pentru asistenta acelasi abonament? Ca vor fi imbunatatiri ale saga S in cadrul programului complet dar eu nu voi avea acces la ele? Nu pot fi multumita de aceasta varianta.
-
- Administrator
SAGA S se va regasi in versiunea integrata pe care o vor putea folosi toti cei cu abonament la acesta.enachev932 scrie:Eu sunt utilizator numai de saga S si l-am ales pe acesta pentru ca raspundea cerintelor mele: evidenta stocuri, clienti, furnizori, stiti voi. Contabilitatea propriu-zisa mi-o face contabila, mie nu-mi trebuie saga C.
-
eu zic sa ramana separate cele 3 programe de care discutam aici : SAGA C, SAGA S si versiunea integrata, cu abonamente diferite - evident.
in acest fel, se vor putea satisface cerintele tuturor utilizatorilor. eventual var. integrata sa nu fie free deloc, cum sunt acum celelalte 2 programe (C si S)
nu-i bine asa ?
in acest fel, se vor putea satisface cerintele tuturor utilizatorilor. eventual var. integrata sa nu fie free deloc, cum sunt acum celelalte 2 programe (C si S)
nu-i bine asa ?
otilia
integrarea programelor c si s
Este o idee buna , pt cei care lucreaza mai mult cu stocurile este chiar geniala cred . eu sunt f multumita de program si sper sa fie un succes si ceea ce intreprindeti in continuare. Dumitra
- Administrator
-
asa ca cei care avem programul SAGA S descarcat deja, vom ramane cu el asa cum e... cine va dori acest program dupa data de 01.01.2007 va trebui sa plateasca var. integrata de vreme ce el nu se va mai regasi decat acolo, corect zic ?
inca ceva : presupun ca var. integrata nu va putea fi descarcata free... asa-i ?
inca ceva : presupun ca var. integrata nu va putea fi descarcata free... asa-i ?
otilia
saga integral
Da e o treaba si mai ales daca se va putea fol si saga C solo nu vad dece ar deranja pe cineva cat despre cresterea de pret nu cred ca deranjaza semnificativ ca mai ales daca ai reduceri porogramul e cam ieftin la ce stie sa faca.
- Administrator
Corect.alupeio117 scrie:asa ca cei care avem programul SAGA S descarcat deja, vom ramane cu el asa cum e... cine va dori acest program dupa data de 01.01.2007 va trebui sa plateasca var. integrata de vreme ce el nu se va mai regasi decat acolo, corect zic ?
Ba da!alupeio117 scrie:inca ceva : presupun ca var. integrata nu va putea fi descarcata free... asa-i ?